miercuri

6 iulie, 2022

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pocket

31 august, 2017

Rodica Nassar (foto), fost deputat PSD în perioada 2000 – 2016, revine pe scena publică. Absolventă a Facultății Finanțe – contabilitate din cadrul Universității A. I. Cuza, ea fost numită de premierul Mihai Tudose secretar de stat în Ministerul Sănătății.

Social-democrata, care a fost la începutul anilor 2000 un lider important al acestei formațiuni, a anunțat în 2016 că se retrage din viața publică, după ce fosta soție a lui Dan Condrea a acuzat-o că ar fi luat șpagă de la Hexi Pharma.

„Fiecare se satură la un moment dat de ceea ce face. Devine o rutină. M-am săturat și să aud cum ne înjură toată lumea pe noi, parlamentarii, că luăm o grămadă de bani din banii publici și, de fapt, nu este așa. Mă întorc la afacerile mele, unde câștig o mulțime de bani și unde nu mă mai înjură nimeni”, declara Rodica Nassar, în decembrie 2016, pentru Curentul.


Revine ca secretar de stat la Ministerul Sănătății, deși, înainte de a face politică, a lucrat doar ca economist și director la trei firme.

Tot miercuri, prim-ministrul l-a numit pe Iulian Offenberg în funcția de preşedinte, cu rang de secretar de stat, al Agenţiei Naţionale pentru Resurse Minerale (ANRM).

Îți mulțumim că citești cursdeguvernare.
Abonează-te la newsletter aici.

Acesta a fost consilier personal al fostului ministru al Economiei și Energiei Andrei Gerea (ALDE).

A terminat Facultatea de Petrol și Gaze din Petroșani, iar înainte de a deveni consilier al lui Gerea a lucrat la Conversmin, compania pentru închiderea minelor. În 2015, numele lui Iulian Offenberg a fost vehiculat ca viitor director general al Complexului Energetic Hunedoara, post pe care nu a ajuns însă să-l ocupe.


Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pocket

citește și

lasă un comentariu

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

toate comentariile

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

articole categorie

Citește și:

Mult așteptatul pachet de măsuri fiscale, anunțat de coaliția de guvernare în urmă cu câteva luni a intrat oficial pe masa guvernului și a fost pus în transparență....

Lucrăm momentan la conferința viitoare.

Îți trimitem cele mai noi evenimente pe e-mail pe măsură ce apar: