extensia live a redacției
curs de guvernare

VIDEOCONFERINȚĂ LIVE
miercuri, 15 mai 2024
Lansarea Sistemului de Grație Returnare (SGR) a inițiat nu numai colectarea unei uriașe cantități de recipiente, ci, în primul rând, a adus în atenția publicului larg realitatea și necesitatea economiei circulare: nu doar recipientele se pot recupera și recicla; hârtia și cartoanele, electronicele și gadgeturile care conțin metale rare, textilele aruncate în cantități uriașe, bateriile...
VIDEOCONFERINȚĂ LIVE
marți, 9 aprilie 2024
Digitalizarea intensivă a administrației și a economiei – în special a ecosistemului de IMM-uri – după doi ani de PNRR. Dacă tragem linie și evaluăm o etapă, ce se vede:  Succesul generalizării tehnologiei în societate și economie înseamnă și o foarte bună piață în care să se dezvolte ecosistemul IT – de la care așteptăm...
VIDEOCONFERINȚĂ LIVE
marți, 27 februarie 2024
Marea miză a economiei românești este – pentru următorul deceniu – este crearea unei mase critice de absolvenți de studii superioare care să aibă abilitatea de-a se forma permanent pentru schimbările accelerate în tehnologii și industriile care depind de ele. Dacă până acum, așa numitul ”exod al creierelor” își avea explicația în nivelul redus de...
VIDEOCONFERINȚĂ LIVE
marți, 6 februarie 2024
Problema României nu sunt importurile: ci produsele cu valoare adăugată cât mai pare pe care să le putem exporta în alte economii. Desigur, exportăm și servicii, software etc: dar produsele Made by Romania trebuie să bată produsele Made in Romania – iar aici potențialul e foarte mare dacă reușim să reindustrializăm România pe noile coordonate...

de ce conferințele cdg?

Creăm o interfață de comunicare și contextualizare între decidenții și strategii politicilor publice și reprezentanții economiei reale. Credem în forța oamenilor de afaceri care iau deciziile nu doar intuitiv, ci în primul rând în baza înțelegerii fenomenelor economice, politice și sociale.
40 + de conferințe organizate în 8 ani
5 mil. + de vizualizări live online
200 + analize și sinteze pe temele dezbătute

Din anul 2013, organizăm conferințe, dezbateri și mese rotunde despre politici publice, offline și online, după următoarele principii:

Selecția subiectelor, a speakerilor și a conținuturilor fiecărei conferințe este realizată de conducerea editorială a CursDeGuvernare.

Conferințele CDG se bazează pe temele puternice puse pe agenda actorilor publici de către redacție, și pe abordarea lor complexă, din mai multe unghiuri.

Aducem la masa dezbaterilor decidenții momentului din sectoarele politic și administrativ, lideri ai industriilor și experții cu influență din mediul academic, think tank-uri și ONG-uri, pe toate domeniile esențiale ale economiei și societății.
Folosim impactul site-ul CursDeGuvernare și al canalelor social media pentru a transmite conversațiile de la Conferințele CDG direct către oamenii care iau decizii în România: Peste 50 % a audienței CursDeGuvernare e compusă din categoria de top & middle management din economie, politică, sectorul public, mediul de afaceri, universități și nu numai.
Credem în libertățile individuale, de piață și intelectuale care alimentează progresul uman. De aceea, creăm o platformă de (in)formare prin interacțiune cu experții de top pentru managerii ecosistemelor de business relevante în economie și societate. Pentru că libertatea începe prin a înțelege.

Vrei să devii partener?

Prin sponsorizarea Conferințelor CDG, partenerii noștri au ocazia de a-și prezenta argumentele în fața publicului influent și unic în România al CursDeGuvernare: decidenți politici și din sectorul public, top & middle management din mediul de afaceri, experți cu performanțe în domeniile lor, lideri de opinie din universități și nu numai. Cere acum oferta de parteneriate:

Lucrăm momentan la conferința viitoare.

Îți trimitem cele mai noi evenimente pe e-mail pe măsură ce apar: