extensia live a redacției
curs de guvernare

VIDEOCONFERINȚĂ LIVE
marți, 16 mai 2023
Digitalizarea României înaintează greu – problema esențială e distanța mare dintre decizie și implementare, cum se exprima unul din speakerii conferinței ”Monitorul digitalizării și ecosistemul IT din România”, pe care CursDeGuvernare a organizat-o marți la Palatul Parlamentului. Reprezentanți ai decidenților, dar mai ales ai unor companii de renume care vorbesc în deplină cunoștință de cauză, au încercat...
CONFERINȚĂ
marți, 7 martie 2023
Cum ne vom petrece cea de-a doua mare tranziție economică pe care România o are de traversat de la căderea comunismului încoace? Avem nevoie de un plan de țară simplu și orientat pe direcțiile principale de dezvoltare a noii economii mondiale. Despre prioritățile și direcțiile de acțiune am discutat marțea trecută la conferința ”(Re)deșteptarea României: Un...
VIDEOCONFERINȚĂ LIVE
marți, 7 februarie 2023
Banii trebuie să fie atrași într-un mod aplicat și coerent și folosiți pentru dezvoltarea companiilor, astfel încât ecosistemul de business, de la IMM-uri la companiile care se internaționalizează să producă stabilitate economică și o valoare cât mai mare în economie. Crizele ultimilor 3 ani au constrâns statele să intervină în economie și să sprijine prin...
VIDEOCONFERINȚĂ LIVE
joi, 26 ianuarie 2023
Rulează videoul
Legea care poate schimba fundamental industria reciclării în România intră în 2023 în faza de implementare: sistemul garanție-returnare (SGR), care este de așteptat să aibă un impact puternic pe tot lanțul celor implicați – de la producătorii de ambalaje, la marii retaileri și micii comercianți, la cei care oferă infrastructură de retragere de pe piață...

de ce conferințele cdg?

Creăm o interfață de comunicare și contextualizare între decidenții și strategii politicilor publice și reprezentanții economiei reale. Credem în forța oamenilor de afaceri care iau deciziile nu doar intuitiv, ci în primul rând în baza înțelegerii fenomenelor economice, politice și sociale.
40 + de conferințe organizate în 8 ani
5 mil. + de vizualizări live online
200 + analize și sinteze pe temele dezbătute

Din anul 2013, organizăm conferințe, dezbateri și mese rotunde despre politici publice, offline și online, după următoarele principii:

Selecția subiectelor, a speakerilor și a conținuturilor fiecărei conferințe este realizată de conducerea editorială a CursDeGuvernare.

Conferințele CDG se bazează pe temele puternice puse pe agenda actorilor publici de către redacție, și pe abordarea lor complexă, din mai multe unghiuri.

Aducem la masa dezbaterilor decidenții momentului din sectoarele politic și administrativ, lideri ai industriilor și experții cu influență din mediul academic, think tank-uri și ONG-uri, pe toate domeniile esențiale ale economiei și societății.
Folosim impactul site-ul CursDeGuvernare și al canalelor social media pentru a transmite conversațiile de la Conferințele CDG direct către oamenii care iau decizii în România: Peste 50 % a audienței CursDeGuvernare e compusă din categoria de top & middle management din economie, politică, sectorul public, mediul de afaceri, universități și nu numai.
Credem în libertățile individuale, de piață și intelectuale care alimentează progresul uman. De aceea, creăm o platformă de (in)formare prin interacțiune cu experții de top pentru managerii ecosistemelor de business relevante în economie și societate. Pentru că libertatea începe prin a înțelege.

Vrei să devii partener?

Prin sponsorizarea Conferințelor CDG, partenerii noștri au ocazia de a-și prezenta argumentele în fața publicului influent și unic în România al CursDeGuvernare: decidenți politici și din sectorul public, top & middle management din mediul de afaceri, experți cu performanțe în domeniile lor, lideri de opinie din universități și nu numai. Cere acum oferta de parteneriate:

Lucrăm momentan la conferința viitoare.

Îți trimitem cele mai noi evenimente pe e-mail pe măsură ce apar: