miercuri

29 iunie, 2022

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pocket

16 martie, 2012

Liderul PNL, Crin Antonescu, a afirmat, vineri, că actuala putere „dă târcoale” PNL şi PSD, „în speranţa că unul dintre aceste partide va trăda” USL pentru a salva PDL.

El a susţinut că liderii democrat-liberali „încearcă să întreţină iluzia că cineva s-ar mai compromite cu ei”, relatează Mediafax.

„Actuala putere, prin toate vocile ei, nu doreşte să vorbească despre gestiunea problemelor ţării, despre marile probleme din sănătate, din educaţie, din economie, din administraţie, din sistemul de ordine publică, nimic.


Nu doreşte să vorbească decât despre cine cu cine se va alia şi spun că este jenant că de fiecare dată, deşi au primit răspunsuri categorice şi din partea PSD, şi din partea PNL, tot dau târcoale în speranţa că unul din aceste partide va trăda o înţelegere sau această construcţie, care este făcută nu pentru noi, ci pentru milioane de oameni, şi că va salva PDL indiferent de rezultatul alegerilor.

Aceşti oameni care au vorbit ce au vorbit şi despre PSD şi despre noi încearcă să întreţină iluzia că cineva dintre noi s-ar mai putea compromite cu ei, încearcă să întreţină iluzia că deciziile politice au fost luate doar de mine, în PNL, doar de Victor Ponta în PSD, lucru care cred că este vizibil neadevărat”, a spus Antonescu.

Îți mulțumim că citești cursdeguvernare.
Abonează-te la newsletter aici.

Prim-vicepreşedintele PDL Teodor Baconschi a declarat vineri la RFI că are dorinţa, dar şi „presentimentul” că „liberalii români” vor reveni într-o construcţie de centru-dreapta, el apreciind că oamenii de bun simţ din PNL vor lua decizii majore, pentru că nu-şi pot lega destinul politic de stânga.

Baconschi speră că PNL îşi va întoarce faţa spre PDL: „Am şi dorinţa şi presentimentul de a-i vedea pe liberalii români reveniţi într-o construcţie coerentă de centru-dreapta. Sigur că internaţionala liberală din care fac parte alunecă tot mai mult spre stânga, dar locul PNL nu este alături de PSD şi orice om de bun simţ care a urmărit politica românească după comunism ştie acest lucru. Cred că sunt mulţi oameni de bun simţ în PNL şi cred că aceştia vor lua decizii majore, pentru că nu-şi pot lega destinul politic de stânga”.


Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pocket

citește și

lasă un comentariu

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

toate comentariile

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

articole categorie

Citește și:

Consumatorii români aveau, la nivelul anului 2021, o paritate a puterii de cumpărare de 55,5% din media europeană, procent identic cu cel din 2020, cel mai redus de...

Lucrăm momentan la conferința viitoare.

Îți trimitem cele mai noi evenimente pe e-mail pe măsură ce apar: