marți

28 iunie, 2022

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pocket

9 iunie, 2016

calin tatomirCălin Tatomir, fost director general al Microsoft România, a fost arestat într-un dosar de evaziune fiscală şi spălare de bani cu un prejudiciu de aproape 25 milioane de lei.

Aproximativ 12 milioane de lei reprezintă pierderea adusă bugetului de stat prin derularea mecanismului evazionist (TVA și impozit pe profit), spun procurorii DIICOT, iar 12.935.213 lei este suma totală supusă procesului de spălare a banilor.

Îți mulțumim că citești cursdeguvernare.
Abonează-te la newsletter aici.

În dosar mai sunt implicați Valeriu Cristian Arsenie (liderul grupării), Norbert Hauser (patronul Galerieie Buhaha), Alexandru Valentin Stan, Cezar Florin Golumbeanu, Robert Florin Cristea și Cristian Călinescu, toți acuzați de evaziune fiscală și spălare de bani.


DIICOT a pus sechestru asigurător asupra sumelor din conturile deţinute de către inculpaţi şi părţile responsabile civilmente precum şi a unor bunuri mobile şi imobile apaţinând acestora (imobile, autoturisme şi părţi sociale la diferite societăţi).


Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pocket

citește și

lasă un comentariu

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

toate comentariile

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

articole categorie

Citește și:

Consumatorii români aveau, la nivelul anului 2021, o paritate a puterii de cumpărare de 55,5% din media europeană, procent identic cu cel din 2020, cel mai redus de...

Lucrăm momentan la conferința viitoare.

Îți trimitem cele mai noi evenimente pe e-mail pe măsură ce apar: