joi

18 august, 2022

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pocket

1 august, 2019

Vlad Voiculescu (foto) a fost desemnat de PLUS candidat la Primăria București, în urma unui vot intern în filiala partidului din Capitală. ​

„În urma centralizării rezultatelor votului pentru desemnarea candidatului PLUS la Primăria Municipiului București, Vlad Voiculescu a obținut 96,30% din voturile exprimate și este candidatul PLUS la Primăria Municipiului București”, anunță, joi, un comunicat de presă al formațiunii.

„Locuitorii Bucureștiului vor altceva. Acum. Mai bine de 40% dintre ei au spus asta foarte clar la alegerile din mai, acordând încrederea Alianței 2020 USR PLUS, spunând prin vot că este nevoie de altceva. (…)Voi candida pentru Primăria Municipiului București, după ce voi obține susținerea colegilor mei din cele două partide din Alianța 2020 USR PLUS și ca parte a unei echipe, pentru București, pentru fiecare sector și pentru fiecare localitate din Ilfov”, este citat în comunicat Vlad Voiculescu.


Vlad Voiculescu a fost ministru al Sănătății în guvernul Cioloș și și-a declarat încă de anul trecut intenția de a candida pentru funcția de primar general. Este de profesie economist, fondator al deja faimoasei ”rețele a citostaticelor” și a Magicamp.

Același comunicat al PLUS mai anunță că au fost aleși și președinții filialelor de sector: Diana Buzoianu (sectorr 1), Silviu Șerban (sector 2), Lucian Judele (sector 3), Simona Spătaru (sector 4), Iustin Roșca (sector 5) și Alin Stoica (sector 6).


Articole recomandate:
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pocket

citește și

lasă un comentariu

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

toate comentariile

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

articole categorie

Citește și:

Scumpirea energiei electrice a fost amplificată de mecanismul formării prețurilor adoptat în UE („pay as clear”), care promovează alinierea prețurilor angro la cel mai mare cerut pe piață.

Lucrăm momentan la conferința viitoare.

Îți trimitem cele mai noi evenimente pe e-mail pe măsură ce apar: