duminică

3 decembrie, 2023

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pocket

5 ianuarie, 2023

Fostul director financiar al companiei aeriene, Costin Iordache, a fost numit, miercuri, în funcția de director general interimar, în locul lui Mihăiță Ursu, căruia i s-a termant mandatul de director general, a anunțat TAROM.

„Astăzi, 4 ianuarie 2023, Consiliul de Administrație al Companiei Naționale de Transporturi Aeriene Române TAROM a luat act de ajungerea la termen a contractului de mandat al directorului general CEO -Mihăiță Ursu, funcție deținută de acesta în ultimul an calendaristic și în perioada iunie 2020 – iunie 2021”, se menționează într-un comunicat al companiei.

(Citiți și: „Directorul TAROM: ”Mulți directori cu același nume de familie, multe rude”)

„În acest sens, ținând cont de necesitatea asigurării unei continuități în demersurile inițiate de către companie, Consiliul de Administrație l-a numit în funcția de Director General interimar pe Costin IORDACHE, care la data numirii ocupa funcția de director financiar în cadrul companiei”, mai arată sursa citată.


În vara anului trecut, Mihăiță Ursu declara că TAROM vrea să aducă 4 aeronave Boeing 737 MAX 8, avioane noi, de ultimă generație.

„Primul MAX al TAROM va ateriza pe Otopeni în cursul anului viitor. Dar mai sunt și alte discuții”, spunea Mihăiță Ursu.

Tot atunci, digi24.ro informa că TAROM își vinde flota veche de aeronave, aspect menționat și în Planul de Restructurare și Optimizare al companiei. Pentru cele patru aeronave Boeing 737-300, produse în 1993 și 1994, există un cumpărător identificat ce a câștigat procedura publică. Urmează să se semneze contractul.

***


Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pocket
Articole recomandate:

citește și

lasă un comentariu

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

toate comentariile

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

articole categorie

Citește și:

A apărut nr. 80 (al 21-lea, socotindu-se în sens invers)

Lucrăm momentan la conferința viitoare.

Îți trimitem cele mai noi evenimente pe e-mail pe măsură ce apar: