miercuri

17 august, 2022

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pocket

5 mai, 2012

Președintele Traian Băsescu a declarat, sâmbătă, într-un hipermarket din București, că ar fi un dezastru ca Guvernul Ponta să nu primească luni votuul de învestitură din partea Parlamentului.

Băsescu a mers sâmbătă într-un hipermarket din București pentru cumpărăturile personale şi a fost abordat de o echipă a postului Realitatea TV, care l-a întrebart dacă va primi votul de învestitură Guvernul propus de USL.

”Cu Parlamentul României nu poţi şti niciodată, nu fac pronostricuri. Ar fi un dezastru să prelungim criza politică”, a spus Băsescu.


În schimb, șeful statului a subliniat că va colabora cu viitorul premier Victor Ponta, în interes național.

„Sigur ori de câte ori se fac lucruri în interes naţional trebuie să le facem împreună, că nu putem face altfel: unul într-un fel şi altul în alt fel”, a spus președintele.

De asemenea, Băsescu a reluat oferta sa către USL, ca el să renunțe la doi ani de mandat și să se organizeze alegeri prezidențiale odată cu cele parlamentare.

”Am dat scris că dacă se aplică referendumul renunţ la doi ani de mandat”, a spus preşedintele, potrivit Realitatea TV.

Băsescu primește duminică delegația FMI


Traian Băsescu primeşte, duminică, la ora 11.00, delegaţia comună a Fondului Monetar Internaţional, a Comisiei Europene şi a Băncii Mondiale, a informat Administraţia Prezidenţială.

Băsescu a avut sâmbătă, la Palatul Cotroceni, discuţii cu premierul demis Mihai Răzvan Ungureanu în legătură cu negocierile cu delegaţia FMI, precizând că nu a fost o întâlnire de rămas-bun cu șeful demis al Guvernului.

„Nu de rămas bun, şi aspectul ăsta l-a îmbrăcat, dar am chemat miniştri care îmi pot da informaţii de ultimă oră legat de discuţia de mâine cu Fondul, pentru că a fost premierul, ministrul de Finanţe, ministru Muncii, Transporturilor, deci care cumulat îţi dau imaginea pe care trebuie să o susţii”, a spus Băsescu.

Articole recomandate:
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pocket

citește și

lasă un comentariu

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

toate comentariile

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

articole categorie

Citește și:

Scumpirea energiei electrice a fost amplificată de mecanismul formării prețurilor adoptat în UE („pay as clear”), care promovează alinierea prețurilor angro la cel mai mare cerut pe piață.

Lucrăm momentan la conferința viitoare.

Îți trimitem cele mai noi evenimente pe e-mail pe măsură ce apar: