joi

11 august, 2022

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pocket

20 aprilie, 2022

Premierul Nicolae Ciucă a declarat, miercuri, că l-a trimis pe purtătorul de cuvânt al Guvernului în piață, pentru a vedea care sunt prețurile și cât ar costa o masă de Paște.

„Am văzut bugetul pe care l-a stabilit, 800-900 de lei”, a precizat premierul, citat de Digi24. Prim-ministrul spune că prețurile ”nu sunt tocmai accesibile”, dar ele sunt fixate de ofertă.

Întrebat miercuri despre bugetul pentru masa de Paște, Nicolae Ciucă a afirmat:„Nu am fost la piață. Ieri, a fost purtătorul de cuvânt, l-am rugat să meargă să reprezinte guvernul. Am văzut prețurile, am văzut și bugetul pe care l-a stabilit, 800-900 de lei. Prețurile sunt, într-adevăr, nu tocmai la îndemâna oricui. Este o perioadă în care comerțul se face cum se face, sunt și anumite exagerări în ceea ce înseamnă fixarea prețurilor. Trăim într-o societate liberă unde prețul este fixat de ofertă”.


Întrebat despre pregătirile pentru masa de Paște, prim-ministrul a spus: „Sincer, soția se ocupă de toate aceste chestiuni. Nu am când, eu plec dimineața și mă întorc seara târziu”.

„Tot ceea ce mănâncă un om obișnuit”, a mai spus Nicolae Ciucă, despre masa de Paște pregătită de soție.

***


Articole recomandate:
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pocket

citește și

lasă un comentariu

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

toate comentariile

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

articole categorie

Citește și:

Deceniul banilor ieftini (dobânzi mici sau foarte mici la creditele pe termen lung)pentru state  tocmai s-a încheiat . A fost (sau ar fi fost) o perioadă extrem de

Lucrăm momentan la conferința viitoare.

Îți trimitem cele mai noi evenimente pe e-mail pe măsură ce apar: