miercuri

29 martie, 2023

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pocket

8 iunie, 2022

O mașină a intrat miercuri într-o mulțime de oameni în vestul Berlinului, ucigând cel puțin o persoană, a declarat un purtător de cuvânt al poliției din capitala germană, potrivit Reuters.

Aproximativ 30 de persoane au fost rănite, a adăugat un purtător de cuvânt al pompierilor. Incidentul a avut loc pe strada Tauenzienstrasse din cartierul Charlottenburg.

„Se crede că un bărbat a intrat cu mașina într-un grup de oameni. Nu se știe încă dacă a fost un accident sau un act intenționat”, a spus poliția, adăugând că acesta este reținut la fața locului.


Potrivit Bild, bărbatul conducea un autoturism Renault. Imaginile de la fața locului au surprins o mare desfășurare de pompieri și ambulanțe, lângă biserica Gedaechtniskirche, unul dintre cele mai cunoscute repere din Berlin.

Incidentul a avut loc în apropierea locului unui alt atac fatal, din 19 decembrie 2016, când Anis Amri, un solicitant de azil tunisian refuzat de autoritățile germane, cu legături islamiste, a deturnat un camion, l-a ucis pe șofer și a intrat cu el în mijlocul unui târg aglomerat de Crăciun. 11 persoane au fost ucise atunci și alte câteva zeci rănite.


Articole recomandate:

Etichete: , , ,

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pocket

citește și

lasă un comentariu

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

toate comentariile

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

articole categorie

Citește și:

Moto: ”Generalii mei, în temeinica lor prostie, veneau și-mi spuneau: <Majestate, oamenii nu mai vor să lupte>. Iar eu în sinea mea mă gândeam: <adică nu mai vor

Lucrăm momentan la conferința viitoare.

Îți trimitem cele mai noi evenimente pe e-mail pe măsură ce apar: