marți

24 ianuarie, 2023

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pocket

23 decembrie, 2016

anis-amri-ucis-terorismusAnis Amri, bărbatul tunisian suspectat pentru atacul terorist de la Berlin, a fost împușcat mortal într-un schimb de focuri cu poliția, într-o suburbie a orașului italian Milano, potrivit unei declarații a ministrului italian de interne, Marco Minniti, citat de Reuters.

Bărbatul ucis este fără umbră de îndoială Anis Amri”, a spus Marco Minniti, referindu-se la tunisianul de 24 de ani suspectat că ar fi condus camionul care a ucis 12 persoane  și a făcut zeci de răniți, luni în Piața de Crăciun din Berlin.

Ministrul de interne italian a spus că Amri a fost oprit pentru un control pe la ora 3.00 în noaptea de joi spre vineri, moment în care a scos pistolul și a tras, rănind ușor pe unul dintre cei doi polițiști care îl abordaseră.


Agentul care l-a împușcat pe tunisian era un tânăr care lucra de doar câteva luni în poliție. Identitatea lui Amri a fost confirmată de amprente, aceleași cu cele găsite în camionul ucigaș.

Suspectul a fost mai întâi văzut pe înregistrarea de marți a unei camere din zona unei moschei, în cartierul Moabit din Berlin.

Apoi Anis Amri a plecat în Franța, de unde a călătorit cu un tren de mare viteză la Torino, potrivit unui bilet găsit asupra suspectului ucis.


Articole recomandate:
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pocket

citește și

lasă un comentariu

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

toate comentariile

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

articole categorie

Citește și:

Redeschiderea economiei post-pandemie a făcut ca serviciile să devanseze comerțul în topul celor mai profitabile ramuri, cu toate că 2021 s-a tradus printr-o creștere substanțială a rezultatelor pozitive

Lucrăm momentan la conferința viitoare.

Îți trimitem cele mai noi evenimente pe e-mail pe măsură ce apar: