marți

5 iulie, 2022

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pocket

17 aprilie, 2013

Noul Consiliu de Administrație al CFR SA l-a numit în funcția de diorector general al companiei pe George Micu, fost director al CFR Marfă din perioada Guvernului Boc, când ministru al Transporturilor era Anca Boagiu.

Numirea a avut loc marți, însă Ministerul Transporturilor a anunțat-o miercuri.

”Numirea a fost aprobată în Consiliul de Administraţie, în conformitate cu prevederile art. 35 (1) din Ordonanţa de Urgenţă nr.109/30.11.2011, privind guvernanţa corporativă a întreprinderilor publice”, a precizat Ministerul Transporturilor.


George Micu îl înlocuiește astfel în funcție pe grecul Dimitris Sophocleous, care a demisionat luni, după ce Consiliul de Administrație fusese demis.

Îți mulțumim că citești cursdeguvernare.
Abonează-te la newsletter aici.

Luni, Adunarea Generală a Acţionarilor CFR SA a respins planul de administrare revizuit al CFR SA, demițând astfel Consiului de Administrație.

AGA a numit în aceeași zi un nou Consiliu de Administrație al CFR SA, cu un mandat de patru ani: Sorin Mîndruţescu (CEO Oracle România) – preşedinte CA, George Micu, Jiru Enache (secretar de stat la Ministerul Finanţelor Publice), Peter Weiss (fost director al Bancpost şi RBS România) şi Peter Raimund Kubinschi (vicepreşedinte executiv al Nextebank).


Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pocket

citește și

lasă un comentariu

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

toate comentariile

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

articole categorie

Citește și:

Consumatorii români aveau, la nivelul anului 2021, o paritate a puterii de cumpărare de 55,5% din media europeană, procent identic cu cel din 2020, cel mai redus de...

Lucrăm momentan la conferința viitoare.

Îți trimitem cele mai noi evenimente pe e-mail pe măsură ce apar: