joi

26 mai, 2022

Florin Georgescu: Delegaţia FMI are programată o întâlnire la Preşedinţie, dar acum nu se ştie cu cine anume

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pocket

31 iulie, 2012

Ministrul Finanţelor, Florin Georgescu, a declarat că în programul vizitei delegaţiei FMI, BM şi CE există o întâlnire cu preşedintele României, dar a adăugat că la acest moment nu se ştie dacă întâlnirea va fi cu preşedintele interimar, Crin Antonescu, sau cu preşedintele suspendat, Traian Băsescu.

El a fost întrebat de jurnalişti, într-o conferinţă de presă, dacă delegaţia Fondului Monetar Internaţional (FMI), aflată la Bucureşti, are în program şi o întrevedere cu preşedintele României.

„Au în program, într-adevăr, o întâlnire la Preşedinţie cu domnul preşedinte. Întâlnirea este mai la finalul misiunii, aşa încât – eu spun din nou că nu mă pricep la domeniul ăsta, constituţional, politic – va avea loc cu cine va fi la data respectivă la palatul în cauză, cu cine va fi acolo potrivit legii şi deciziei Curţii Constituţionale”, a spus Georgescu, citat de Mediafax.


Prezent la conferinţa de presă, ministrul Agriculturii, Daniel Constantin, a ţinut să precizeze că el poate răspunde la această întrebare.

Îți mulțumim că citești cursdeguvernare.
Abonează-te la newsletter aici.

„Eu pot să vă răspund. Dacă domnul Florin Georgescu nu este om politic, eu pot să vă răspund: cu domnul Crin Antonescu”, a spus Constantin, totodată şi lider al USL.

Misiunea FMI se va încheia pe 13 august.


Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pocket

citește și

lasă un comentariu

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

toate comentariile

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

articole categorie

Citește și:

A apărut nr. 86 (al 15-lea, socotindu-se în sens invers) al revistei (exclusiv print) CRONICILE Curs de Guvernare: Din cele 192 de pagini, 26 sunt alocate unei serii de...

Lucrăm momentan la conferința viitoare.

Îți trimitem cele mai noi evenimente pe e-mail pe măsură ce apar: