miercuri

10 august, 2022

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pocket

20 ianuarie, 2012

Primăria Capitalei a aprobat 16 proteste şi marşuri în perioada 23-31 ianuarie, organizate de sindicalişti şi societatea civilă, la sediul PDL din Aleea Modrogan, în zona Palatului Cotroceni, în Piaţa Victoriei sau la sediul Ministerului Mediului, din Piaţa Constituţiei, anunţă Mediafax.

Comisia de Analiză şi Avizare a Cererilor pentru Desfăşurarea Adunărilor Publice din cadrul Primăriei Capitalei a aprobat 16 manifestări publice până la sfârşitul lunii ianuarie.

Aproximativ 150 de membri ai Asociaţiei 21 Decembrie 1989 organizează, în perioada 23-27 ianuarie, între orele 11.45 şi 13.30, o adunare publică de protest la sediul PDL din Aleea Modrogan. Venirea şi plecarea participanţilor la acţiunea de protest se va face individual, fără perturbarea circulaţiei rutiere şi pietonale din zonă şi fără blocarea accesul în instituţiile din zonă.


Sindicatul Cadrelor Militare Disponibilizate va organiza, în perioada 23-31 ianuarie, proteste între orele 10.00 şi 19.00, în zona Palatului Cotroceni, cu aproximativ 150 de persoane zilnic.

De asemenea, membrii Sindicatului Cadrelor Militare Disponibilizate vor participa în 24 ianuarie la un miting şi un marş de protest, între orele 9.30 şi 17.00, aprobarea fiind dată pentru 10.000 de persoane. Mitingul va avea loc în Piaţa Victoriei, până la ora 14.30, iar între orele 14.30 şi 15.30 participanţii vor pleca în marş pe traseul Piaţa Victoriei – Bulevardul Aviatorilor – Piaţa Charles de Gaulle – Calea Dorobanţi, până la sediul TVR, unde manifestanţii se vor grupa pe strada Emil Pangrati şi pe trotuarul din faţa TVR, unde vor continua protestul până la 16.30. Manifestanţii vor merge pe banda 1 de circulaţie şi trotuar. Între orele 16.30 şi 17.00 se va face defluirea individuală a participanţilor din Bucureşti şi îmbarcarea participanţilor din provincie în mijloacele de transport ce vor staţiona pe Bulevardul Aviatorilor, între statuia Aviatorilor şi Charles de Gaulle.

„Cartel Alfa” şi Asociaţia Aurarilor Alburnus Maior Roşia Montană anunţă 5.000 de persoane, pe 28 ianuarie, între orele 11.00 şi 12.15, la un miting la sediul Ministerului Mediului, în Piaţa Constituţiei. Participanţii vor veni individual la protest, între orele 10.30 şi 11.00.


Articole recomandate:
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pocket

citește și

lasă un comentariu

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

toate comentariile

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

articole categorie

Citește și:

Creșterea nevoii de finanțare a companiilor a fost principalul motor al creditării din S1 al anului, marile bănci prezente pe piața locală reușind să marcheze profituri în creștere.

Lucrăm momentan la conferința viitoare.

Îți trimitem cele mai noi evenimente pe e-mail pe măsură ce apar: