duminică

3 iulie, 2022

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pocket

22 aprilie, 2012

Premierul Mihai-Răzvan Ungureanu ar putea candida la alegerile prezidențiale programate pentru anul 2014, susținut și de PDL, într-o mișcare politică mai mare, a declarat vicepreședintele PDL Gheorghe Ștefan, într-o emisiune difuzată duminică de Pro TV.

”Poate să creeze o nouă formaţiune, poate să creeze o alianţă de partide, o altfel de formaţiune politică sau asociere politică în care dânsul să fie în vârf şi eu cred că este posibil ca dânsul să fie viitorul preşedinte al României”, a spus primarul municipiului Piatra Neamț.

El a mai arătat că spre o viitoare mișcare politică a lui Ungureanu ”pot să plece şi oameni, poate să intre tot PDL, poate să existe şi fuziuni între partide, pot fi şi asocieri”.

”Pinalti”: Emil Boc nu mai atrage voturi, l-aș susține pe Blaga la șefia PDL


Susținător al lui Emil Boc la alegerile câștigate de acesta, anul trecut, pentru președinția PDL, Gheorghe Ștefan consideră acum că fostul premier nu mai ”are valoarea politică” de acum cinci ani.

Îți mulțumim că citești cursdeguvernare.
Abonează-te la newsletter aici.

„Din cauza erodării, nu mai are valoarea pe care o avea acum cinci ani, ca valoare politică în sensul de a atrage voturi şi este normal şi este normal pentru că lucrurile acestea se întamplă”.

În schimb, ”Pinalti” s-a declarat pentru organizarea unei Convenții naționale extraordinare a PDL, după alegeri, la care el l-ar susține de data aceasta pe contracandidatul lui Boc la șefia partidului, Vasile Blaga.


Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pocket

citește și

lasă un comentariu

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

toate comentariile

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

articole categorie

Citește și:

Consumatorii români aveau, la nivelul anului 2021, o paritate a puterii de cumpărare de 55,5% din media europeană, procent identic cu cel din 2020, cel mai redus de...

Lucrăm momentan la conferința viitoare.

Îți trimitem cele mai noi evenimente pe e-mail pe măsură ce apar: