miercuri

17 august, 2022

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pocket

12 decembrie, 2013

Valoarea-reper a activelor Oltchim, care au fost transferate la o nouă societate și vor fi scoase la privatizare, a fost stabilită la 305,2 milioane euro, se arată într-un comunicat al companiei remis către AGERPRES.

Potrivit strategiei de reorganizare, aprobată de Adunarea Creditorilor la începutul acestei luni, ofertele angajante se vor depune până la 31 ianuarie 2014.

Creditorii au aprobat și înființarea unei noi societăți, Oltchim SPV, care va prelua activele viabile ale Oltchim SA, vechea companie, și va fi scoasă la privatizare.


”Procedura de selecție a ofertei angajante în vedere achiziției integrale a părților sociale deținute de Oltchim SA la Oltchim SPV va începe la 3.02.2014, ora 11,00”, potrivit comunicatului.

Astfel, consorțiul de administratori judiciari ai Oltchim, respectiv Rominsolv SPRL și BDO Business Restructuring SPRL, a anunțat că organizează la data de 3 februarie 2014, la ora 11,00, procedura de selecție a ofertei angajante în vederea achiziției integrale a părților sociale deținute de Oltchim SA la Oltchim SPV.

Ofertanții care doresc să participe la procedura de licitație trebuie să depună la oricare din sediile administratorilor judiciari, până la data de 31 ianuarie 2014, ora 11.00, documentele cuprinse în Caietul de prezentare, care poate fi achiziționat cu 20.000 de euro de la sediile administratorilor.

Combinatul petrochimic din Râmnicu Vâlcea se află în insolvență de la începutul acestui an.


Articole recomandate:
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pocket

citește și

lasă un comentariu

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

toate comentariile

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

articole categorie

Citește și:

Scumpirea energiei electrice a fost amplificată de mecanismul formării prețurilor adoptat în UE („pay as clear”), care promovează alinierea prețurilor angro la cel mai mare cerut pe piață.

Lucrăm momentan la conferința viitoare.

Îți trimitem cele mai noi evenimente pe e-mail pe măsură ce apar: