duminică

26 iunie, 2022

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pocket

22 noiembrie, 2011

Amnistia pentru fondurile ungare repatriate din conturi offshore a adus fonduri de 15 miliarde de forinţi (50,4 milioane de euro) de la începutul anului, potrivit datelor administraţiei pentru taxe, citate de Budapest Business Journal.

Conform unor statistici publicate de Magyar Nemzet, fiscul ungar a colectat mai mult de 1,5 miliarde de forinţi (aproape 5 milioane de euro) din impozite pe bunurile repatriate, pentru care Budapesta acceptă o reducere de 10 la sută.

Îți mulțumim că citești cursdeguvernare.
Abonează-te la newsletter aici.

Legislaţia adoptată anul trecut le oferă persoanelor particulare opţiunea de a-şi legaliza, până la sfârşitul anului 2011, veniturile sau averile deţinute în străinătate cu un impozit preferinţial de 10 la sută şi fără riscul declanşării unei urmăriri penale.


Potrivit Magyar Nemzet, procesul a demarat lent, iar până la sfârşitul lunii iulie fuseseră obţinute numai 721 de milioane de forinţi (2,3 milioane euro), însă suma s-a dublat în perioada august-septembrie.

(Citeşte mai multe pe cronicaeuropeană.ro)


Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pocket

citește și

lasă un comentariu

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

toate comentariile

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

articole categorie

Citește și:

Consumatorii români aveau, la nivelul anului 2021, o paritate a puterii de cumpărare de 55,5% din media europeană, procent identic cu cel din 2020, cel mai redus de...

Lucrăm momentan la conferința viitoare.

Îți trimitem cele mai noi evenimente pe e-mail pe măsură ce apar: