vineri

27 ianuarie, 2023

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pocket

1 martie, 2022

Turnul TV și de telecomunicații din Kiev a fost afectat de atacurile rusești desfășurate marți seara, a confirmat ministrul ucrainean al Apărării. Transmisia televiziunii naționale a încetat, dar Ministerul Apărării a anunțat că programele vor fi reluate curând.

Cu câteva ore înainte de atac, ministrul Apărării avertizase că Rusia se pregătește să lanseze o operațiune de propagandă la scară largă.

Cel puțin cinci persoane au fost ucise și alte cinci rănite, în atac, transmite Interfax.


Kievul este din nou bombardat în forță și au fost lovite mai multe zone rezidențiale, conform autorităților ucrainene.

Trupele ruse nu au înaintat în ceea ce privește cucerirea capitalei, a declarat marți seara un oficial american din domeniul apărării.

Înaintarea a fost blocată din diverse motive, inclusiv din cauza provocărilor logistice pe care le au trupele ruse. Unele unități au rămas și fără mâncare, a mai explicat oficialul american.

Forțele ruse se află acolo unde erau și ieri, a mai spus acesta. Este posibil ca oprirea să fie determinată și de alte cauze. De exemplu, o regrupare a forțelor ruse și o regândire a tacticilor necesare, pentru a se adapta neașteptatei rezistențe din partea ucrainenilor.


Soldații ruși, unii foarte tineri și fără experiență de luptă, dovedesc, potrivit filmărilor din teren, adversitate față de risc, a mai spus oficialul american.

Articole recomandate:
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pocket

citește și

lasă un comentariu

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

toate comentariile

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

articole categorie

Citește și:

România a reușit să facă progrese semnificative în ceea ce privește recuperarea decalajului față de media în privind PIB-ului pe cap de locuitor. Odată cu aderarea la NATO

Lucrăm momentan la conferința viitoare.

Îți trimitem cele mai noi evenimente pe e-mail pe măsură ce apar: