Trezorierul PSD va fi numit la Autoritatea Electorală Permanentă - CursDeGuvernare.ro
luni

18 octombrie, 2021

Trezorierul PSD va fi numit la Autoritatea Electorală Permanentă

20 februarie, 2019

Mircea Drăghici, trezorierul PSD și până de curând propunerea pentru Ministerul Transporturilor, va fi numit la conducerea Autorității Electorale Permanente, a confimat secretarul general al partidului, Codrin Ştefănescu, pentru Mediafax. Decizia ar fi fost luată în şedinţa de marţi a CEx.

Șefia Autorității Electorale Permanente (AEP) a rămas vacantă după ce Daniel Barbu (ALDE) și-a anunțat demisia, invocând oficial motive personale. El ar urma să candideze la alegerile europarlamentare din luna mai pe lista ALDE.

La finalul săptămânii trecute, după ce a fost refuzat de trei ori de preşedintele Klaus Iohannis pentru preluarea Ministerului Transporturilor, Mircea Drăghici a anunțat că renunţă la candidatură.


Mircea Drăghici este cercetat penal într-un dosar deschis de Parchetul General, cu privire la modul în care au fost cheltuiți banii primiți de PSD cu titlul de subvenție de la stat. Existența dosarului a fost confirmată de Ministerul Public pentru Newsweek România.

Îți mulțumim că citești cursdeguvernare.
Abonează-te la newsletter aici.

Dosarul a fost deschis după ce jurnaliștii  au dezvăluit că Mircea Drăghici și soția sa au beneficiat de banii primiți de PSD de la stat.

Numai din subvenția de la stat, PSD a încasat peste 83 milioane de lei din 2017 până la finalul anului trecut.


citește și

lasă un comentariu

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

toate comentariile

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

articole categorie

Citește și:

   ”Nu știm ce și unde vom fi atunci: dar timp de 25 de ani, această publicație trimestrială (format A4, peste 200 de pagini într-o realizare premium)...

rrr