marți

9 august, 2022

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pocket

1 iunie, 2017

Consiliul de supraveghere al companiei de stat Transelectrica l-a ales ca președinte pe Cristian-Eugen Radu și a renunțat la numirea lui Luca-Nicolae Iacobici în funcția de președinte al directoratului, cu motivul că acesta nu a acceptat „expres” și la timp propunerea.

Corina Popescu va fi noul director general al operatorului magistralelor naționale de transport de energie  electrică.

„Având în vedere încetarea la data de 31 mai a calităţii de membru şi preşedinte al directoratului a lui Ion-Toni Teau, raportat la faptul că până la data de 31 mai nu a intervenit acceptarea expresă a mandatului de membru al directoratului de către Luca-Nicolae Iacobici, pentru asigurarea continuităţii activităţii companiei, numeşte începând cu data de 1 iunie, în funcţia de preşedinte al directoratului, (denumit alternativ director general executiv sau chief executive officer al societăţii) al companiei naţionale de transport al energiei electrice Transelectrica, pe Georgeta-Corina Popescu”, spune un raport trimis de companie la Bursa de Valori Bucureşti (BVB).


Corina Popescu a fost secretar de stat în Ministerul Energiei în guvernul Dacian Cioloş și a fost numită în funcţia de membru al directoratului, ca urmare a unei proceduri de selecţie demarate în a doua parte a anului 2016, prin intermediul unui expert independent.

Compania anunțase, luni, că Luca-Nicolae Iacobici va ocupa funcţia de membru provizoriu şi preşedinte al directoratului, începând cu 1 iunie, în locul lui Ion Toni Teau,actualul director general.


Articole recomandate:
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pocket

citește și

lasă un comentariu

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

toate comentariile

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

articole categorie

Citește și:

Creșterea nevoii de finanțare a companiilor a fost principalul motor al creditării din S1 al anului, marile bănci prezente pe piața locală reușind să marcheze profituri în creștere.

Lucrăm momentan la conferința viitoare.

Îți trimitem cele mai noi evenimente pe e-mail pe măsură ce apar: