joi

30 iunie, 2022

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pocket

24 octombrie, 2015

basescuTraian Băsescu a fost ales sâmbătă în funcţia de preşedinte al partidului Mişcarea Populară (MP).

Moţiunea cu care a candidat – „România mea” – a fost votată în unanimitate la Congresul MP ce a avut loc la finele acestei săptămâni, devenind astfel noul program al partidului, potrivit Mediafax.

„Vă asigur că am şi energie şi dorinţă să continăm procesele de modernizare a României. Am o sugestie, cei care în viaţa lor au fost alături de mine şi încă simt că vor să fie alături de mine să nu ezite, de oriunde s-ar afla să vină la Mişcarea Populară”, a spus Traian Băsescu.


Deputatul Eugen Tomac este preşedintele executiv al partidului, fostul ministru de Externe Cristian Diaconescu şi europarlamentarul Siegfrid Mureşan sunt prim-vicepreşedinţi, iar Dorel Onaca este secretar general.

Fostul preşedinte al României s-a înscris în partidul Mişcarea Populară în 9 octombrie. El a spus atunci că revine în viaţa politică pentru a-şi apăra mandatele prezidenţiale, dar şi pentru a lăsa moştenire o Mişcare Populară, având în vedere că nu mai poate lăsa moştenire un PDL.

Îți mulțumim că citești cursdeguvernare.
Abonează-te la newsletter aici.

Printre priorităţile noului program al MP se numără creearea de locuri de muncă, dezvoltarea infrastructurii, educaţia şi sănătatea.

La Congresul MP care a avut loc la Sala Palatului au participat 5.420 de delegaţi şi 1.000 de invitaţi.


Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pocket

citește și

lasă un comentariu

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

toate comentariile

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

articole categorie

Citește și:

Consumatorii români aveau, la nivelul anului 2021, o paritate a puterii de cumpărare de 55,5% din media europeană, procent identic cu cel din 2020, cel mai redus de...

Lucrăm momentan la conferința viitoare.

Îți trimitem cele mai noi evenimente pe e-mail pe măsură ce apar: