joi

23 mai, 2024

4 martie, 2020

Viorel Glăman a fost demis miercuri din funcţia de comisar şef al Gărzii de Mediu Bucureşti, după ce ministrul Mediului a cerut înlocuirea acestuia, din cauza gradului foarte ridicat al poluării aerului în Capitală.

Ministrul Costel Alexe l-a criticat dur miercuri dimineața pentru modul în care a gestionat problema deşeurilor şi pe cea a poluării aerului.

Într-o intervenţie la Digi24, marţi seară, Viorel Glăman a susţinut că nu are nicio vină pentru poluarea din Bucureşti şi a invocat numărul mic de comisari de mediu din Bucureşti şi salariile „prost plătite”.


„Am auzit de problema aceasta, gropile de gunoi din București nu sunt în București, sunt pe raza județului Ilfov. Pe raza Bucureștiului nu este decât o singură groapă. Eu fac tot ce îmi stă în putință! Pe București, în 2019, am dat amenzi de 1 milion de lei pe poluare atmosferă și pe depozite necontrolate de deșeuri”, a mai spus Viorel Glăman.

Referitor la poluarea excesivă înregistrată în București duminică noaptea și luni dimineața, el a declarat că luni, când a ieșit din casă, a observat și el că este o poluare record.

Viorel Ionel Glăman conduce Garda de Mediu Bucureşti din 2015, când a fost numit pe post de PSD.


Articole recomandate:

citește și

lasă un comentariu

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

toate comentariile

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

articole categorie

Citește și:

Retragerea doctorului Cîrstoiu din cursa pentru primăria Capitalei arată nu

Lucrăm momentan la conferința viitoare.

Îți trimitem cele mai noi evenimente pe e-mail pe măsură ce apar: