sâmbătă

25 iunie, 2022

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pocket

21 februarie, 2022

Kilogramele în plus ale unei angajate i-au adus şefului sucursalei ieşene a CFR, Radu George Pipa (foto), o amendă drastică. Încălcarea prevederilor legii privind paza obiectivelor, bunurilor, valorilor şi protecţia persoanelor a fost sancţionată de poliţişti cu o amendă de 10.000 de lei.

Judecătoria a înlocuit o parte a amenzii cu un avertisment, dar a menţinut grosul sancţiunii.

Unităţile care manipulează valori monetare, inclusiv CFR, sunt obligate prin lege să respecte o serie de prevederi menite să garanteze reducerea riscului de furt sau jaf.


În februarie anul trecut, inspectorii poliţiei au verificat sediul Regionalei CFR, condusă de Radu George Pipa. După control a fost aplicată o amendă totală de 10.000 de lei, aplicată nu sucursalei CFR, ci directorului acesteia, personal.

Îți mulțumim că citești cursdeguvernare.
Abonează-te la newsletter aici.

„Doamna care este portar la intrare purta atunci blugi albaştri, deşi nu este dovedit că o face constant. Purta sacoul oferit de angajator şi a primit pantaloni pe care nu-i poartă că nu-i convine mărimea; de parcă fluctuaţiile de greutate ale doamnei portar ar putea fi imputate directorului sucursalei”, a argumentat directorul Pipa în instanță în legătură cu una dintre amenzile primite.

Citiți întreaga știre pe Ziarul de Iași.


Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pocket

citește și

lasă un comentariu

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

toate comentariile

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

articole categorie

Citește și:

Consumatorii români aveau, la nivelul anului 2021, o paritate a puterii de cumpărare de 55,5% din media europeană, procent identic cu cel din 2020, cel mai redus de...

Lucrăm momentan la conferința viitoare.

Îți trimitem cele mai noi evenimente pe e-mail pe măsură ce apar: