duminică

26 iunie, 2022

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pocket

10 ianuarie, 2013

Dimitrios Sophocleous, fost manager la companii precum Romtelecom sau AD Pharma şi preşedintele Consiliului de Administraţie al dezvoltatorului imobiliar Impact, a preluat funcţia de director general al companiei CFR SA.

Sophocleous l-a înlocuit în această funcţie pe Cristian Ghibu, precizează Mediafax.

Adunarea Generală a Acţionarilor (AGA) companiei care administrează infrastructura feroviară a ales la finele anului trecut un nou Consiliu de Administraţie, printre noii administratori, cu un mandat de patru ani, numărându-se omul de televiziune Niels Schnecker, Lucian Isar (fost ministru al Mediului de Afaceri), Enache Jiru (secretar de stat la Finanţe), Cristian Ghibu şi Sandu Dănuţ.


Schnecker, numit iniţial în funcţia de preşedinte al noului Consiliului de Administraţie, a refuzat postul. Poziţia a fost preluată de Florin Kubinschi, vicepreşedinte executiv al Nextebank.

Îți mulțumim că citești cursdeguvernare.
Abonează-te la newsletter aici.

CFR SA este controlată integral de stat, prin Ministerul Transporturilor.

Ministerul Transporturilor a mandatat în iulie 2012 asocierea PwC-D&B David şi Baias-George Butunoiu să recruteze managementul superior, respectiv directorii generali şi membrii CA, pentru companiile aflate sub autoritatea instituţiei cu o cifră de afaceri mai mare de 7,3 milioane euro.


Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pocket

citește și

lasă un comentariu

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

toate comentariile

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

articole categorie

Citește și:

Consumatorii români aveau, la nivelul anului 2021, o paritate a puterii de cumpărare de 55,5% din media europeană, procent identic cu cel din 2020, cel mai redus de...

Lucrăm momentan la conferința viitoare.

Îți trimitem cele mai noi evenimente pe e-mail pe măsură ce apar: