luni

15 august, 2022

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pocket

23 noiembrie, 2011

Un număr de 25 de poliţişti români vor acţiona pentru consolidarea dispozitivului comun româno-francez din Paris, în perioada 25 noiembrie – 15 ianuarie, la Centrul de Cooperare Poliţienească Internaţională din capitala Franţei.

„Deplasarea ofiţerilor români a fost dispusă ca urmare a solicitării părţii franceze, aceştia fiind specializaţi în combaterea infracţiunilor judiciare şi de crimă organizată. Scopul misiunii îl constituie acordarea de sprijin şi asistenţă Poliţiei Franceze care instrumentează cazuri în care sunt implicaţi cetăţeni români, precum şi facilitarea schimbului de informaţii pentru prevenirea şi combaterea infracţiunilor.În prezent, urmare a solicitării părţii franceze, 16 ofiţeri români specializaţi în combaterea infracţiunilor judiciare şi de crimă organizată îşi desfăşoară activitatea în Franţa, sub coordonarea autorităţilor franceze”, se arată într-un comunicat al Ministerului Administraţiei şi Internelor, remis miercuri AGERPRES.

Activităţile poliţiştilor români aflaţi în misiune temporară în Franţa sunt desfăşurate împreună cu autorităţile franceze pentru asigurarea siguranţei stradale şi asistenţa pe segmentul combaterii traficului de fiinţe umane.


Partea franceză a apreciat buna colaborare existentă între cele două ministere de interne şi progresele înregistrate în soluţionarea unor cazuri operative, un rol esenţial avându-l poliţiştii români detaşaţi în Franţa, se mai precizează în comunicat.


Articole recomandate:
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pocket

citește și

lasă un comentariu

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

toate comentariile

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

articole categorie

Citește și:

Deceniul banilor ieftini (dobânzi mici sau foarte mici la creditele pe termen lung)pentru state  tocmai s-a încheiat . A fost (sau ar fi fost) o perioadă extrem de

Lucrăm momentan la conferința viitoare.

Îți trimitem cele mai noi evenimente pe e-mail pe măsură ce apar: