marți

20 februarie, 2024

12 august, 2019

Premier și președinte PSD, Viorica Dăncilă a anunțat luni că PSD ”nu acceptă niciun ultimatum”, iar după discuțiile din CEx partidul a decis: ”Nu avem în vedere restructurarea guvernului, ci o remaniere a miniștrilor care nu au performat”.

Premierul Viorica Dăncilă și-a început declarația exprimând convingerea că alianța de guvernare PSD -ALDE va continua, pentru că este ”o guvernare importantă, care trebuie să asigure stabilitatea României în continuare”.

După ședința conducerii PSD de luni, premierul a lămurit și problema candidaturii sale la alegerile prezidențiale, asigurând că ”atâta timp cât colegii își doresc să candidez, nu mă gândesc să mă retrag din cursă”. Viorica Dăncilă spune că subiectul alegerilor prezidențiale nu l-a discutat cu Călin Popescu Tăriceanu.


PSD a mai decis luni să organizeze pe data de 24 august Congresul care va aproba candidatul partidului la alegerile prezidențiale și platforma politică cu care acesta va candida.

”Am discutat în CEx și despre cooptarea Pro România la guvernare, majoritatea colegilor a decis că nu este oportună cooptarea acestora la guvernare. Avem o alianță puternică cu care vrem să continuăm până în 2020. Am văzut declarațiile domnului Ponta, iar aceste declarații au deranjat colegii”, a afirmat premierul Dăncilă.

”Prioritar este acum programul de guvernare, voi veni la 1 septembrie cu o ajustare a programului de guvernare și a strategiei de câștigarea alegerilor prezidențiale. Programul de guvernare nu se poate modifica, a fost aprobat de Parlament, dar au trecut 2 ani și jumătate, și o ajustare se impune”, a mai afirmat premierul.


Articole recomandate:

Etichete: , , ,

citește și

lasă un comentariu

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

toate comentariile

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

articole categorie

Citește și:

Lucrăm momentan la conferința viitoare.

Îți trimitem cele mai noi evenimente pe e-mail pe măsură ce apar: