vineri

12 august, 2022

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pocket

3 mai, 2019

Liderul PSD Iaşi, Maricel Popa, a anunțat că social-democraţii vor organiza la Iaşi, pe data de 9 mai, un eveniment regional la care PSD speră să aducă 40.000 de oameni, în prezenţa lui Liviu Dragnea, scrie Ziarul de Iași.

„Vrem să sărbătorim Ziua Europei. Va fi un concert folcloric, va veni şi Cenaclul Flacăra, vor fi şi cântece patriotice. Vor participa zeci de mii de oameni, din Iaşi, dar şi din celelalte judeţe ale Moldovei. Noi sperăm să fie peste 40.000 de oameni”, a afirmat Maricel Popa. El a refuzat să spună câte dintre aceste persoane ar trebui mobilizate de organizaţiile locale din judeţ şi câte ar urma să fie aduse de filialele din zona de nord-est a ţării, mitingul având un caracter regional.

Întrebat dacă acţiunea PSD de la Iaşi, care se va desfășura în Piața Unirii, nu prezintă riscuri, Maricel Popa a precizat că nu se aşteaptă la incidente şi că nu vor fi solicitate măsuri speciale de siguranţă.


Măsuri de siguranță au fost luate însă la precedenta vizită la Iași a lui Liviu Dragnea, pe data de 20 aprilie, dar protestatarii i-au stricat oricum președintelui PSD baia de mulțime.

(Citiți și: Iașiul i-a stricat lui Liviu Dragnea mitingul electoral – PSD a tocmit lăutari să acopere scandările protestatarilor)

Pe reţelele sociale, ieşenii critică deja ideea PSD de a organiza un miting regional în oraş, unii dintre ei afirmând că „evenimentul pus la cale de PSD pe 9 mai sună a provocare”.

Pe data de 9 mai, România găzduiește un summit UE la Sibiu.

Două zile mai târziu, pe 11 mai, și PNL organizează un miting la Iași, la care sunt așteptate, potrivit autorizației solicitate de la Primărie, 10.000 de oameni.


Articole recomandate:

Etichete: , , ,

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pocket

citește și

lasă un comentariu

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

toate comentariile

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

articole categorie

Citește și:

Deceniul banilor ieftini (dobânzi mici sau foarte mici la creditele pe termen lung)pentru state  tocmai s-a încheiat . A fost (sau ar fi fost) o perioadă extrem de

Lucrăm momentan la conferința viitoare.

Îți trimitem cele mai noi evenimente pe e-mail pe măsură ce apar: