sâmbătă

25 iunie, 2022

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pocket

16 ianuarie, 2014

CEC Bank a încheiat anul trecut cu un profit brut de circa 65 de milioane lei, aproape dublu faţă de rezultatul din 2012, au declarat pentru MEDIAFAX surse guvernamentale.

„Din datele preliminate, cec a încheiat anul cu profit, dar va trebui să vedem rezultatele auditate, singurele care pot fi luate în calcul. O imagine mai exactă vom avea în martie-aprilie. De obicei, la cec nu este o diferenţă mare între profitul brut şi rezultatul net. Dacă rămâne nivelul actual al profitului brut, cam de 65 de milioane lei, probabil vom vedea un câştig net de 55-60 milioane lei”, au precizat sursele citate.

Îți mulțumim că citești cursdeguvernare.
Abonează-te la newsletter aici.

Ministrul Finanţelor, Daniel Chiţoiu, declara la începutul lunii decembrie, în faţa comisiei parlamentare de anchetă privind creditul acordat Ioanei Băsescu, că cec Bank se afla pe pierdere netă şi nu şi-a îndeplinit planul de creditare asumat. Cel mai probabil, Daniel Chiţoiu se referea la rezultatele financiare de la finele lunii septembrie sau octombrie.


 cec a încheiat anul 2012 cu un profit brut de 33,5 milioane lei, în scădere cu 57% faţă de 2011, când profitul brut al băncii era de 78,1 milioane lei.


Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pocket

citește și

lasă un comentariu

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

toate comentariile

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

articole categorie

Citește și:

Consumatorii români aveau, la nivelul anului 2021, o paritate a puterii de cumpărare de 55,5% din media europeană, procent identic cu cel din 2020, cel mai redus de...

Lucrăm momentan la conferința viitoare.

Îți trimitem cele mai noi evenimente pe e-mail pe măsură ce apar: