duminică

26 iunie, 2022

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pocket

21 iunie, 2013

Stephane Richard (foto), președinte și director general al France Telecom, a venit în Româna, fiind primit, vineri, la Palatul Victoria, de premierul Victor Ponta.

Victor Ponta a primit, vineri, la Guvern, delegațiile a trei companii franceze prezente în România: France Telecom, Delphi și Vinci, potrivit Biroului de presa al Executivului.

Șeful France Telecom, companie prezentă în România prin subsidiara sa Orange, a declarat că gigantul francez va face noi investiții în țara noastră.


”Preşedinte şi CEO al France Telecom, a subliniat faptul că este extrem de mulţumit de evoluţia pozitivă a climatului local de afaceri şi că, în perioada următoare, compania pe care o reprezintă va investi în noi tehnologii şi servicii în România”, a informat Guvernul României.

Potrivit Executivului, reprezentanţii celor trei companii ”l-au asigurat pe premier de faptul că România este o prioritate pentru investiţiile lor viitoare şi au apreciat disponibilitatea Guvernului României de a le oferi sprijin în acest sens”.

Șeful France Telecom, Stephane Richard, a venit la București după ce la începutul acestei săptămâni consiliul de administrație al Orange a decis să-l mențină la conducerea operatorului de telefonie mobilă.

Problema rămânerii sau plecării lui Richard din fruntea Orange s-a pus în contextul în care managerul francez este cercetat penal de autoritățile de la Paris pentru presupuse infracțiuni de ”escrocherie în grup organizat”, în cadrul dosarului magnatului Bernard Tapie.

Îți mulțumim că citești cursdeguvernare.
Abonează-te la newsletter aici.

Managerul France Telecom și Orange riscă 10 ani de închisoare şi o amendă de 1 milion de euro, dacă va fi găst vinovat.

Stephane Richard a fost şef de cabinet al Christinei Lagarde în perioada în care ea era ministru al Economiei în administrația conservatoare Sarkozy, însă luni, în Consiliul de administrație Orange, a primit susținerea reprezentanților statului francez în companie, cu ajutorul administrației Fracois Hollande, de stânga.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pocket

citește și

lasă un comentariu

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

toate comentariile

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

articole categorie

Citește și:

Consumatorii români aveau, la nivelul anului 2021, o paritate a puterii de cumpărare de 55,5% din media europeană, procent identic cu cel din 2020, cel mai redus de...

Lucrăm momentan la conferința viitoare.

Îți trimitem cele mai noi evenimente pe e-mail pe măsură ce apar: