vineri

5 august, 2022

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pocket

20 august, 2017

Premierul Mihai Tudose a venit duminică la serviciu și a decis să trimită Corpul de Control la TAROM și la Compania Națională de Investiții, potrivit informațiilor citate de News.ro și Antena 3.

Decizia lui Mihai Tudose vine după ce, vineri, l-a certat pe ministrul Transporturilor în prezența presei, care asista la debutul ședinței de Guvern.

Antena 3 a transmis imagini cu premierul Mihai Tudose se afla duminică la sediul Guvernului. Oficial, Mihai Tudose prezintă în fața coaliției un raport al activității guvernului și se presupune că acesta este motivul pentru care premierul a fost duminică la birou.


Vineri, în ședința de Guvern, prim-ministrul i-a reproșat ministrului Transporturilor, Răyvan Cuc, pierderile TAROM de 104 milioane din primul semestru al anului și, de aseamenea, că reprezentanţii ministerului nu merg să monitorizeze şantierele unde sunt în desfăşurare lucrări de infrastructură.

Tarom a operat până în luna iunie cu două aeronave în minus, a achiziționat în leasing altele noi, iar pierderile nu puteau scădea, a argumentat ministrul Transporturilor, care a promis „o serie de evaluări ale personalului de la Tarom şi, bineînţeles, şi disponibilizările care se impun în perioada următoare”.

Mihai Tudose a primit explicațiile cu replica televizată: „Nu mai am pic de încredere în ce-mi spuneți”.

Mihai Tudose l-a mai interogat public pe Răzvan Cuc:


„Dumneavoastră știți că cei care au fost desemnați de dumneavoastră, în urma discuției de acum două luni la minister, ca responsabili din partea ministerului pe diverse tronsoane de autostrăzi, să se ducă acolo nu a fost niciunul?”

În privința Tarom, irectorul general Eugen Davidoiu acuză un complot extern: „De 10 ani compania este pe pierdere, s-au pierdut sute milioane de euro. Sunt servicii de informaţii care ar trebui să ştie ce companii externe doresc ca Tarom să dispară, să ne uităm cine sunt cei din spatele companiilor private care operează în România, de ce activele companiei sunt tentante”.

Articole recomandate:
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pocket

citește și

lasă un comentariu

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

toate comentariile

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

articole categorie

Citește și:

Multe din țările Uniunii Europene s-au angajat într-o goană nebună pentru achiziția de gaze naturale lichefiate (LNG), ca substitut al gazelor rusești, pregătindu-se pentru întreruperea livrărilor de către

Lucrăm momentan la conferința viitoare.

Îți trimitem cele mai noi evenimente pe e-mail pe măsură ce apar: