sâmbătă

23 septembrie, 2023

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pocket

5 iulie, 2012

Premierul Victor Ponta a schimbat doi vicepreşedinţi ai Institutului Naţional de Statistică, prin decizii semnate în cursul zilei de joi. Astfel, prin decizii semnate de şeful Guvernului, Cristian Stănică (care coordonează activităţile privind integrarea europeană, statistică macroeconomică şi ale diseminării datelor statistice) şi Gered Beatrix (care coordonează activităţile legate de infrastructura statistică) au fost eliberaţi din postul de vicepreşedinte INS, în locul acestora fiind numiţi Elena Iagăr şi Florin Ciurariu – anunță MEDIAFAX.

Conform organigramei INS, în structura instituţiei mai figurează un post de vicepreşedinte, ocupat în prezent de Cosmin Sabo (care coordonează activitatea de statistică economică şi socială). Institutul este condus de Vergil Voineagu.

Tot joi, premierul Victor Ponta a declarat, în contextul discuţiilor legate de referendumul pentru demiterea preşedintelui Traian Băsescu, că vrea să analizeze ultimele date ale recensământului, arătând că la alegeri încă sunt folosite liste electorale ca în 2002, cu trei milioane de locuitori în plus.


La sfârşitul lunii mai, Comisia Centrală a Recensământului Populaţiei şi al Locuinţelor a amânat, pentru a doua oară, validarea rezultatelor preliminare ale recensământului, din „motive organizatorice”.

Prezentarea rezultatelor preliminare ale Recensământului Populaţiei şi Locuinţelor a mai fost amânată o dată, în 21 mai, pe motiv că schimbările în componenţa Comisiei Centrale a Recensământului nu au permis reunirea în şedinţă de lucru.


Articole recomandate:
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pocket

citește și

lasă un comentariu

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

toate comentariile

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

articole categorie

Citește și:

Un prieten m-a sunat aseară, să mi se plângă ”cât

Lucrăm momentan la conferința viitoare.

Îți trimitem cele mai noi evenimente pe e-mail pe măsură ce apar: