marți

16 august, 2022

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pocket

23 noiembrie, 2016

bursa-ganditorBursele europene deschid pe tendinţe curente contradictorii, preluând mai degrabă rezervele de peste noapte ale pieţelor asiatice, decât triumful de pe Wall Street de aseară.

Indicele FTSE 100 de la Londra este în creştere cu 0,4%, DAX la Frankfurt şi CAC 40 la Paris scad cu sutimi de procent, la nici o oră de la deschidere.

Indicele american Dow Jones a atins pentru prima dată în istorie pragul de 19.000 de puncte.


Indicii bursieri măsoară mediile ponderate ale variațiilor cotaţiilor celor maiimportante acțiuni de pe piața respectivă.

La București

Indicii Bursei de Valori București au de asemeni un comportament rezervat la deschiderea sesiunii de tranzacționare, cu scăderi de câteva sutimi de procent, cu excepţia indicelui BET Fi, al societăţilor de investiţii şi Fondului Proprietatea (FP)

Acţiunile FP trag în sus indicele, după ce administratorii săi au acuzat conducerea Nuclearelectrica (SNN) pentru pierderea de valoare a titlurilor SNN de 60%, suferită de la listare încoace.


Articole recomandate:
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pocket

citește și

lasă un comentariu

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

toate comentariile

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

articole categorie

Citește și:

Scumpirea energiei electrice a fost amplificată de mecanismul formării prețurilor adoptat în UE („pay as clear”), care promovează alinierea prețurilor angro la cel mai mare cerut pe piață.

Lucrăm momentan la conferința viitoare.

Îți trimitem cele mai noi evenimente pe e-mail pe măsură ce apar: