vineri

12 august, 2022

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pocket

17 august, 2020

Gabriela Firea, candidat pentru un nou mandat de edil al Capitalei, a prezentat luni candidații PSD pentru Consiliul General al Municipiului București (CGPMB). Lista este deschisă de fostul premier al României din anii 1990-1991, Petre Roman.

Printre candidații la Consiliu se mai numără fostul președinte LPF, Dumitru Dragomir, fostul selecționer al echipei naționale de fotbal, Anghel Iordănescu, fosta canotoare Elisabeta Lipă și fostul antrenor de fotbal Cornel Dinu.

„M-am gândit ca propunerile noastre pentru bucureșteni să fie oameni pe care bucureșenii îi apreciază pentru ceea ce au făcut în întreaga lor carieră, viață. Venim cu o listă de profesioniști în domeniile lor, oameni care iubesc Capitala și le pasă de soarta bucureștenilor.


Petre Roman, prim-ministru în anii 1990 și 1991, deschide lista de consilieri generali.

Veți observa pe aceste propuneri ale noastre sportivi, campioni, oameni de fair-play. De ce? Pentru că administrația este exact ca sportul. Nu contează interese, politicianisme, ci contează doar performanța. Practic, dacă în administrație nu ai rezultate, este exact ca în sport. Nu poți să vii să arăți publicului rezultate muncii tale, antrenamentelor tale anterioare.

Îndrăgita actriță Monica Davidescu este în echipa noastră. Bucureștiul trebuie să fie în continuare o capitală culturală, o capitală a celor care iubesc arta. Nu sunt deloc de acord cu cei care spun că trebuie să închidem teatre.

Pe lista noastră sunt cadre medicale, antreprenori, ingineri, profesori”, a declarat Gabriela Firea.


Pe lista de candidați PSD pentru funcțiile de consilieri ai Primăriei București se mai află fostul fotbalist Daniel Pancu și regizorul Sorin Ilieșiu.

Petre Roman a afirmat: “Vreau să mulțumesc Gabrielei Firea pentru onoarea pe care mi-a făcut-o. Bineînțeles că susțineam un nou mandat pentru Gabriela Firea pentru primar general, dar acum nu se mai pune problema să stau pe margine, să observ ce se întâmplă și să dau sfaturi. Am decis să intru și să fac ceva pentru bucureșteni. Aș vrea să vă spun că sunt, probabil, dacă nu mă înșel, cel mai get beget bucureștean”.

Articole recomandate:
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pocket

citește și

lasă un comentariu

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

toate comentariile

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

articole categorie

Citește și:

Deceniul banilor ieftini (dobânzi mici sau foarte mici la creditele pe termen lung)pentru state  tocmai s-a încheiat . A fost (sau ar fi fost) o perioadă extrem de

Lucrăm momentan la conferința viitoare.

Îți trimitem cele mai noi evenimente pe e-mail pe măsură ce apar: