miercuri

25 mai, 2022

PDL îşi alege, sâmbătă, noua conducere. Vasile Blaga – candidat unic la preşedinţia partidului

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pocket

30 iunie, 2012

Convenţia Naţională a PDL (forul suprem al partidului) urmează să aleagă sâmbără o nouă conducere a formaţiunii politice.

Cei peste 1400 de delegaţi urmează să-l valideze ca preşedinte al partidului pe Vasile Blaga – singurul care a depus o moţiune reperzentând candidatura la poziţia de preşedinte al PDL.

Mai interesantă va fi bătălia pentru funcţşiile de preşedinţi şi vicepreşedinţi. Vasile Blaga a declarat că şi-ar dori ca Monica Macovei şi Cristian preda să obţină funcţii „la vârful partidului”, însă Monica Macovei nu-şi depusese până sâmbătă dimineaţă candidatura la nicio funcţie.

Îți mulțumim că citești cursdeguvernare.
Abonează-te la newsletter aici.

Un amânunt interesant, deşi moţiunea cu care candidează vasile Blaga se numeşte „PDL: pentru o societate de dreapta” şi va insista pe coagularea tutoror forţelor care să configureze un pol de dreapta, fostul premierul MR Ungureanu nu a fost invitat la Convenţie.

pentru funcţia de secretar general al PDL cele mai mari şanse le are Gheorghe Flutur, care se bucură de susţinerea totatlă a lui Vasile Blaga.


Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pocket

citește și

lasă un comentariu

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

toate comentariile

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

articole categorie

Citește și:

A apărut nr. 86 (al 15-lea, socotindu-se în sens invers) al revistei (exclusiv print) CRONICILE Curs de Guvernare: Din cele 192 de pagini, 26 sunt alocate unei serii de...

Lucrăm momentan la conferința viitoare.

Îți trimitem cele mai noi evenimente pe e-mail pe măsură ce apar: