vineri

24 mai, 2024

6 februarie, 2012

Liderii USL i-au cerut, luni, președintelui Traian Băsescu să demisioneze din funcție și să se organizeze alegeri anticipate prezidențiale și parlamentare, însă șeful statului s-a declarat împotriva ambelor cereri, au relatat liderii Uniunii Social Liberale, după consultările de luni, de la Cotroceni.

”I-am spus că, din punctul nostru de vedere, cea mai sănătoasă rezolvare a crizei politice ar fi ca după pasul înâinte făcut de domnul Boc e ca şi domnia sa să demisioneze. Ne-a spus că nu demisionează tocmai acum, când a demisionat şi premierul Boc. Adică pe aceeaşi teorie a stabilităţii”, a spus liberalul.

În context, Băsescu le-a spus liderilor opoziţiei că România nu îşi permite alegeri anticipate, pentru că ar prelungi instabilitatea, șeful statului cerând instalarea imediată a unui nou guvern, a mai povestit Antonescu după consultări.


La rândul său, celălalt copreședinte USL, social-democratul Victor Ponta, a subliniat că Opoziția nu va vota vreun guvern propus de actuala Putere.

”Un 2012 cu un guvern al unei majorităţi din ce în ce mai fragile, cu două rânduri de alegeri şi cu negocieri politice prelungite este un an pierdut pentru România, un an cu instabilitate şi cu consecinţe politice şi economice grave”, spus Ponta.


Articole recomandate:

citește și

lasă un comentariu

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

toate comentariile

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

articole categorie

Citește și:

Retragerea doctorului Cîrstoiu din cursa pentru primăria Capitalei arată nu

Lucrăm momentan la conferința viitoare.

Îți trimitem cele mai noi evenimente pe e-mail pe măsură ce apar: