miercuri

29 martie, 2023

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pocket

16 decembrie, 2021

Companiile din industria ospitalității ar putea beneficia și anul viitor de sprijin financiar din partea statul, drept compensație pentru scăderea afacerilor ca urmare a restricțiilor impuse pentru combaterea pandemiei, a anunțat miercuri ministrul Turismului și Antreprenoriatului, Daniel Cadariu (foto), la TVR.

Schema de ajutor pentru HoReCa presupune acordarea unui sprijin financiar de 20% din valoarea pierderilor generate de pandemie.

”Ca un element de noutate – în discuțiile cu cei din domeniul turismului ne-au semnalat faptul că și în anul 2021, prin măsurile de restricție impuse de evoluția acestui virus au fost afectați. Este motivul pentru care avem în vedere și luăm în considerare ca în cursul anului viitor să ne gândim la etapa a doua a schemei de ajutor HoReCa, funcție și de posibilitățile bugetului. Mă gândesc undeva după rectificarea de la jumătatea anului”, a declarat Daniel Cadariu (foto).


Ministerul Antreprenoriatului și Turismului a anunțat că începând de marți s-au transmis acordurile de plată pentru programul HoReCa, iar plățile se vor face din 20 decembrie.

Suma alocată pentru această schemă a fost de 2,5 miliarde de lei, numărul beneficiarilor fiind de 8.300.


Articole recomandate:
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pocket

citește și

lasă un comentariu

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

toate comentariile

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

articole categorie

Citește și:

Moto: ”Generalii mei, în temeinica lor prostie, veneau și-mi spuneau: <Majestate, oamenii nu mai vor să lupte>. Iar eu în sinea mea mă gândeam: <adică nu mai vor

Lucrăm momentan la conferința viitoare.

Îți trimitem cele mai noi evenimente pe e-mail pe măsură ce apar: