sâmbătă

25 iunie, 2022

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pocket

20 aprilie, 2022

Peste 90% din gările și haltele din România arată ”aproape ca gara din Mariupol”, oraș ucrainean bombardat de armata rusă, a declarat marți ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, reiterând ideea transferării acestora în administrația autorităților locale, având în vedere lipsa resurselor CFR.

”Nu văd de ce nu pot să treacă la autoritățile locale. 90 și ceva la sută din gările din România, chiar și haltele din România, arată cred că, așa, aproape de gara din Mariupol”, a spus Sorin Grindeanu, citat de Agerpres.

Ministrul a precizat că se lucrează la un cadru legal pentru transferul acestor clădiri către autoritățile locale.

Îți mulțumim că citești cursdeguvernare.
Abonează-te la newsletter aici.

”E clar că CFR-ul nu are în acest moment forța necesară să investească și pe această zonă. În schimb sunt foarte multe cereri din partea autorităților locale de a prelua aceste imobile. Se lucrează în acest moment la cadrul legal să se poată da rapid către autoritățile locale. E un proces absolut normal de descentralizare”, a adăugat Sorin Grindeanu.

Președintele Camerei Deputaților, Marcel Ciolacu, și ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, au efectuat, marți, o vizită la Administrația Portuară din Constanța.


Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pocket

citește și

lasă un comentariu

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

toate comentariile

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

articole categorie

Citește și:

Consumatorii români aveau, la nivelul anului 2021, o paritate a puterii de cumpărare de 55,5% din media europeană, procent identic cu cel din 2020, cel mai redus de...

Lucrăm momentan la conferința viitoare.

Îți trimitem cele mai noi evenimente pe e-mail pe măsură ce apar: