vineri

27 ianuarie, 2023

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pocket

20 aprilie, 2022

Peste 90% din gările și haltele din România arată ”aproape ca gara din Mariupol”, oraș ucrainean bombardat de armata rusă, a declarat marți ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, reiterând ideea transferării acestora în administrația autorităților locale, având în vedere lipsa resurselor CFR.

”Nu văd de ce nu pot să treacă la autoritățile locale. 90 și ceva la sută din gările din România, chiar și haltele din România, arată cred că, așa, aproape de gara din Mariupol”, a spus Sorin Grindeanu, citat de Agerpres.

Ministrul a precizat că se lucrează la un cadru legal pentru transferul acestor clădiri către autoritățile locale.


”E clar că CFR-ul nu are în acest moment forța necesară să investească și pe această zonă. În schimb sunt foarte multe cereri din partea autorităților locale de a prelua aceste imobile. Se lucrează în acest moment la cadrul legal să se poată da rapid către autoritățile locale. E un proces absolut normal de descentralizare”, a adăugat Sorin Grindeanu.

Președintele Camerei Deputaților, Marcel Ciolacu, și ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, au efectuat, marți, o vizită la Administrația Portuară din Constanța.


Articole recomandate:
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pocket

citește și

lasă un comentariu

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

toate comentariile

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

articole categorie

Citește și:

România a reușit să facă progrese semnificative în ceea ce privește recuperarea decalajului față de media în privind PIB-ului pe cap de locuitor. Odată cu aderarea la NATO

Lucrăm momentan la conferința viitoare.

Îți trimitem cele mai noi evenimente pe e-mail pe măsură ce apar: