Ministerului Finanţelor va angaja un specialist care să implementeze un sistem de plată cu cardul. Salariul oferit este de 5.000 de euro pe lună - CursDeGuvernare.ro
marți

19 octombrie, 2021

Ministerului Finanţelor va angaja un specialist care să implementeze un sistem de plată cu cardul. Salariul oferit este de 5.000 de euro pe lună

26 noiembrie, 2015

ministerul finanțelorMinisterul Finanțelor va angaja, pe o perioadă de trei ani, un specialist care să se ocupe de implementarea sistemului de plăţi cu cardul ale impozitelor şi taxelor, care va fi plătit cu 5.000 de euro net pe lună.

Finanţarea pentru modernizarea infrastructurii Trezoreriei urmează să fie semnată în decembrie.

„Platforma ghiseul.ro va fi integrată cu proiectul nostru de dezvoltare a infrastructurii Trezoreriei. Este un proiect finanţat din fonduri europene, în decembrie semnăm contractul de finanţare”, a declarat, joi, Valentin Mavrodin, director general al Direcţiei Generale Trezorerie şi contabilitate Publică din cadrul Ministerului Finanţelor Pubice, potrivit Mediafax.


Proiectul de dezvoltare a infrastructurii Trezorerie va avea trei componente:

  • Centralizarea bazelor de date: Finanţele au creat o infrastructură de comunicaţii electronice cu toate instituţiile publice din România. Aceasta este gata în proporţie de 98% şi ar urma să fie implementată la începutul anului viitor. Infrastructura are la bază situaţii financiare, situaţii relevante pentru raportări şi managementul bugetar.
  • Internet banking pentru instituţii publice şi pentru operatorii economici.
  • Plata cu cardul: integrarea unor funcţionalităţi împreună cu cele de la ghiseul.ro şi crearea unei intrastructuri care să permită informarea cetăţenilor cu privire la toate obligaţiile de plată.

Implementarea proiectului va începe în ianaurie şi ar urma să fie finalizată la sfârşitului anului viitor.

Îți mulțumim că citești cursdeguvernare.
Abonează-te la newsletter aici.

Valentin Mavrodin a precizat că Ministerul Finanţelor a decis să profite de posibilitatea de a angaja, pe proiecte europene, pe perioade determinate de timp, experţi foarte bine calificaţi care să ajute la implementarea acestor instumente de modernizare a administraţiei publice şi care să poată fi atraşi în sistem cu ajutorul unui salariu competitiv.

„Cred că am oferit un preţ destul de bun pe piaţă, să vedem când o să finalizăm contractul, o să fie o chestiune extrem de transparentă. O să fie undeva la 5.000 euro net (pe lună, n.r.). Pe partea de business, de carduri va fi o persoană care va lucra trei ani în instituţia noastră cu contract de muncă pe perioadă determinată şi care va asigura tot know-how-ul pentru implementarea soluţiei respective”, a arătat Mavrodin.


citește și

lasă un comentariu

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

toate comentariile

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

articole categorie

Citește și:

   ”Nu știm ce și unde vom fi atunci: dar timp de 25 de ani, această publicație trimestrială (format A4, peste 200 de pagini într-o realizare premium)...

rrr