duminică

14 august, 2022

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pocket

7 aprilie, 2022

Ministrul Digitalizării, Marcel Boloș, a preluat joi și conducerea interimară a Ministerului Investițiilor și Proiectelor Europene.

Administrația Prezidențială a anunțat joi că președintele Iohannis a semnat decretul prin care se ia act de demisia domnului Dan Vîlceanu, ministrul investițiilor și proiectelor europene, şi se constată încetarea funcției de membru al Guvernului.

În consecință, Klaus Iohannis a semnat și decretul prin care îl desemnează pe Marcel-Ioan Boloș, ministrul cercetării, inovării și digitalizării, ca ministrul investițiilor și proiectelor europene, interimar.


Marcel Boloș a mai fost ministru al Fondurilor Europene și ar putea rămâne titularul MIPE după expirarea interimatului. PNL ia în calcul să numească un nou ministru al Cercetării și Digitalizării.

Dan Vîlceanu a demisionat vineri din funcția deținută la MIPE după ce partidul a demarat campania de debarcare a lui Florin Cîțu de la șefia PNL.

MIPE este responsabil de implementarea PNRR.

***


Articole recomandate:
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pocket

citește și

lasă un comentariu

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

toate comentariile

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

articole categorie

Citește și:

Deceniul banilor ieftini (dobânzi mici sau foarte mici la creditele pe termen lung)pentru state  tocmai s-a încheiat . A fost (sau ar fi fost) o perioadă extrem de

Lucrăm momentan la conferința viitoare.

Îți trimitem cele mai noi evenimente pe e-mail pe măsură ce apar: