marți

20 februarie, 2024

2 martie, 2019

Preşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Caraş-Severin, Silviu Hurduzeu, s-a arătat sâmbătă nemulțumit că, deși s-a promis un drum expres care să traverseze judeţul și acest proiect figurează în masterplanul pe transporturi, lucrările nu au început încă.

Declarația a fost făcută la conferinţa de alegeri a organizaţiei judeţene a PSD, la care participă şi Liviu Dragnea, care a spus că economia a crescut într-un ritm mult mai mare decât putem dezvolta drumurile, dar ”vom dezvolta și drumurile, vom face și autostrăzi”.

Liderul PSD a insistat că există banii necesari și a indicat singurele două piedici ce ar exista în calea construirii infrastructurii: birocrația și procurorii.


”După doi ani de zile am reușit să identificăm o parte – nu toate – dintre piedicile și dintre cei puși să pună piedici acestor lucrări. Aceasta este birocrația. Pe de o parte procurorii, pe de altă parte birocrați, care inventează tot felul de piedici sau spun că nu putem face asta pentru că nu avem voie”, a spus Liviu Dragnea, citat de Agerpres.

(Citiți și: ”Infrastructura CFR: Trei locomotive au deraiat într-o singură zi”)

”Este singura țară din lume unde se întâmplă asta. Vrem, avem și bani, în continuare suntem împiedicați. Cu răbdare se scoate fiecare piedică”, a adăugat liderul PSD.

El a susținut că ”milioane de euro intră în fiecare localitate”, lucru ce deranjează dreapta politică și pe președintele Iohannis. ”Ei vor ca în continuare o mare parte dintre români să sufere”, a adăugat liderul PSD.

Despre Guvern: Premierul Viorica Dăncilă și miniștrii sunt foarte bine pregătiți

„Premierul Viorica Dăncilă, miniştrii sunt foarte bine pregătiţi. Toate întâlnirile pe care le au la Bruxelles le gestionează foarte bine. Nu le e teamă, nu le e ruşine, nu se sperie, cu toate că au primit presiuni de la lideri mari europeni. (…) Sunt români, ştiu exact ce au de făcut şi bineînţeles că gestionează aşa cum trebuie”, a mai spus Liviu Dragnea, în discursul ținut la Reșița.


Articole recomandate:

citește și

lasă un comentariu

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

toate comentariile

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

articole categorie

Citește și:

Lucrăm momentan la conferința viitoare.

Îți trimitem cele mai noi evenimente pe e-mail pe măsură ce apar: