duminică

28 mai, 2023

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pocket

3 martie, 2019

După ce a pierdut portofoliul de la Ministerul Transporturilor, Lia Olguța Vasilescu a cerut să  numită consilier onorific al premierului, pe probleme de infrastructură, scrie Mediafax.

Anunțul a fost făcut de Liviu Dragnea, în timpul unui discurs ținut în fața organizației PSD de la Gorj. În weekend, liderul social-democraților, care se deplasează în țară, de obicei, cu elicopterul,  a mers cu autoturismul în Banat. La Caraș – Severin, Dragnea a fost întrebat ce se întâmplă cu drumul drum expres care ar fi trebuit să traverseze judeţul, dar la care nu au început lucrările.

Ajuns ulterior la Gorj, liderul PSD le-a promis și social-democraților de acolo un drum expres. Această lucrare ar putea fi supravegheată, a spus Liviu Dragnea, de Lia Olguța Vasilescu:


„Vineri am plecat de la Bucureşti spre Reşiţa şi am făcută 8 ore. Am văzut cât de aglomerat e acest drum Craiova-Piteşti.

E absolut obligatoriu ca acest drum expres să se realizeze. Din câte ştiu s-au semnat deja contracte pentru două tronsoane.

Olguţa Vasilescu i-a cerut premierului să fie consilier onorific pe infrastructură pentru a urmări această lucrare.

Gorj nu are doar potenţial de minerit, turistic, ci şi se dezvoltare economică. Un drum expres face ca multe oportunităţi nefolosite să devină viabile. Ieri am venit ep DN67, prin Motru. Cu toate că poate părea un drum neimportant şi acolo am văzut multe maşini, maşini de marfă. Eu sper ca ministrul să se uite şi cu privire la acest drum”.


Articole recomandate:
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pocket

citește și

lasă un comentariu

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

toate comentariile

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

articole categorie

Citește și:

A apărut nr. 82 (al 19-lea, socotindu-se în sens invers) al revistei (exclusiv print) CRONICILE – Curs de Guvernare , sub titlul ”Înapoi, în improvizație”. Din cele 184 de pagini ale acestui

Lucrăm momentan la conferința viitoare.

Îți trimitem cele mai noi evenimente pe e-mail pe măsură ce apar: