La Târgul de joburi "Angajatori de TOP" se caută, în principal, tineri pentru formare - CursDeGuvernare.ro
marți

19 octombrie, 2021

La Târgul de joburi „Angajatori de TOP” se caută, în principal, tineri pentru formare

4 aprilie, 2014

Vineri a debutat la Sala Palatului din Capitală Târgul de joburi ”Angajatori de TOP”, care va funcționa și sâmbătă. Peste 100 de companii și-au anunțat prezența pentru recrutare, iar numărul celor care caută un loc de muncă se estimează că va fi de peste 15.000 în cele două zile de târg, potrivit unui comunicat al organizatorilor.

Doritorii își pot găsi un loc de muncă în domenii precum: IT, Client Service, Financiar — Bancar, Vânzări, Telecomunicații, Inginerie, Marketing&PR, dar și Resurse Umane, Logistică, Producție, Administrativ, Transporturi, Asigurări.

Îți mulțumim că citești cursdeguvernare.
Abonează-te la newsletter aici.

Procesul de recrutare este format, in medie, din 4 etape: screeningul CV-urilor, urmata de un interviu telefonic, o serie de interviuri individuale sau de grup cu recruiterii companiei sau cu managerul direct, urmate in final, de un interviu pentru prezentarea ofertei de angajare.


În urma centralizării informaţiilor cu privire la cele 3.400 de posturi scoase la concurs de companiile participante la „Angajatori de TOP”, a reieşit faptul ca 42% dintre job-urile disponibile sunt pentru candidaţii cu până la un an de experienţă, 26% pentru tineri între 1-3 ani de experienţă şi 32% pentru candidaţi cu peste trei ani experienţă.


citește și

lasă un comentariu

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

toate comentariile

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

articole categorie

Citește și:

   ”Nu știm ce și unde vom fi atunci: dar timp de 25 de ani, această publicație trimestrială (format A4, peste 200 de pagini într-o realizare premium)...

rrr