sâmbătă

25 iunie, 2022

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pocket

7 octombrie, 2021

Purtătorul de cuvânt al USR, deputatul Ionuț Moșteanu, spune că președintele Klaus Iohannis propagă informații false atunci când acuză USR că a abandonat guvernarea.

”Încetați cu fake news-ul ăsta: USR nu a abandonat guvernarea. USR a fost exclus de la guvernare”, a scris Ionuț Moșteanu pe pagina sa de Facebook.

Postarea integrală:


USR s-a dat mare partid reformist, a abandonat guvernarea din motive de ei știute, spune președintele Klaus Iohannis.

Domnule Iohannis, atunci când USR PLUS a cerut reforme, ați fost printre primii care v-ați opus.

Reformă însemna transparența și prioritizarea vârstnicilor pentru vaccinare, așa cum a luptat Vlad Voiculescu să se întâmple. L-ați oprit. În România “matură și responsabilă”, securiștii trebuiau vaccinați în centre ascunse, înaintea bătrânilor. Vlad Voiculescu a arătat asta și a fost demis.

Reformă însemna să desființăm SIIJ, să reparăm legile justiției, să numim șefi la DIICOT și DNA oameni verticali și profesioniști. Pentru prima dată, aveam în desfășurare un proces transparent, nu în spatele ușilor închise. Atunci când Stelian Ion a încercat asta, l-ați pus pe Cîțu să îl demită.


Reformă însemna să punem stop jafului național, miliardelor de lei alocați pentru baroni și primari ca mită electorală. Să nu mai avem becuri și băncuțe cumpărate cu mii de euro din PNDL sau asfalt turnat peste pământ înainte de alegeri. Atunci când USR PLUS a cerut criterii clare de transparență și alocare eficientă a banilor din PNDL, ați ales să ne scoateți de la guvernare.

Îți mulțumim că citești cursdeguvernare.
Abonează-te la newsletter aici.

De ce? Pentru că USR PLUS deranjează combinațiile vechii clase politice. Ministrul Transporturilor, Cătălin Drulă, deranja atunci când nu acceptă numiri dictate de filialele PNL. Ministrul Economiei, Claudiu Năsui, a deranjat atunci când a adus oameni profesioniști în CA-urile companiilor de stat.

Încetați cu fake news-ul ăsta: USR nu a abandonat guvernarea. USR a fost exclus de la guvernare.
Vreți reformă sau vreți să mai dați o șansă PSD?

Etichete: , ,

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pocket

citește și

lasă un comentariu

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

toate comentariile

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

articole categorie

Citește și:

Consumatorii români aveau, la nivelul anului 2021, o paritate a puterii de cumpărare de 55,5% din media europeană, procent identic cu cel din 2020, cel mai redus de...

Lucrăm momentan la conferința viitoare.

Îți trimitem cele mai noi evenimente pe e-mail pe măsură ce apar: