duminică

11 iunie, 2023

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pocket

4 ianuarie, 2020

Peste 1.400 de persoane suspectate de trafic de droguri au fost trimise în judecată, în primele 11 luni ale anului trecut, în urma acțiunilor organizate de polițiști și procurori DIICOT. Astfel, au fost destructurate 57 de grupări și au fost scoase de pe piață aproape trei tone de droguri, potrivit Poliției Române.

În primele 11 luni ale anului 2019, polițiștii specializați în combaterea criminalității organizate au desfășurat 959 de acțiuni pentru destructurarea grupărilor specializate în trafic și consum ilicit de droguri.

În urma acestora au fost emise 510 rechizitorii și au fost încheiate 256 de acorduri de recunoaștere a vinovăției, prin care au fost trimise în judecată 1.458 de persoane fizice și juridice bănuite de săvârșirea a 2.311 infracțiuni.


Din totalul persoanelor inculpate, 601 au fost reținute sau arestate.

În această perioadă, au fost destructurate 57 de grupări de trafic de droguri, formate din 372 de persoane, care au fost trimise în judecată.

De asemenea, au fost scoase de pe piață 2.842,06 kilograme de droguri (dintre care 1.747,73 kilograme de droguri de mare risc şi 1.094,33 kilograme de droguri de risc) şi 47.736 de comprimate.


Articole recomandate:

Etichete: , , , ,

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pocket

citește și

lasă un comentariu

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

toate comentariile

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

articole categorie

Citește și:

A apărut nr. 82 (al 19-lea, socotindu-se în sens invers) al revistei (exclusiv print) CRONICILE – Curs de Guvernare , sub titlul ”Înapoi, în improvizație”. Din cele 184 de pagini ale acestui

Lucrăm momentan la conferința viitoare.

Îți trimitem cele mai noi evenimente pe e-mail pe măsură ce apar: