duminică

28 mai, 2023

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pocket

3 martie, 2023

Directorul Serviciului Român de Informații, Eduard Hellvig, s-a întâlnit, în cadrul unei vizite efectuate în SUA, cu oficiali americani din domeniul informațiilor: Avril Haines – directorul Comunității Naționale de Informații, și cu William J. Burns – directorul CIA.

Eduard Hellvig este însoțit în deplasarea din SUA de prim-adjunctul SRI, generalul Răzvan Ionescu, anunță un comunicat al SRI.

Principalele teme de pe agenda convorbirilor au privit situația de securitate regională și globală în contextul actual, cât și dinamica situației operative, conform comunicatului.


„În cadrul discuțiilor au fost punctate importanța cooperării și schimbului de informații dintre SRI și serviciile din SUA, rezultatele obținute precum și modalitățile de continuare a parteneriatului strategic în domeniile analizate.

La finalul întâlnirilor, atât conducerea SRI cât și cele ale structurilor de intelligence ale SUA au reconfirmat angajamentele ferme de a continua să lucreze împreună pentru a preveni și contracara agresiunile care amenință securitatea națională și regională, inclusiv a celor cu impact la nivel global, se mai arată în comunicatul SRI”, mai precizează comunicatul SRI.

***


Articole recomandate:
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pocket

citește și

lasă un comentariu

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

toate comentariile

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

articole categorie

Citește și:

A apărut nr. 82 (al 19-lea, socotindu-se în sens invers) al revistei (exclusiv print) CRONICILE – Curs de Guvernare , sub titlul ”Înapoi, în improvizație”. Din cele 184 de pagini ale acestui

Lucrăm momentan la conferința viitoare.

Îți trimitem cele mai noi evenimente pe e-mail pe măsură ce apar: