sâmbătă

25 iunie, 2022

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pocket

1 martie, 2022

Președintele Alexander Lukașenko a prezentat marți generalilor săi o hartă care prezintă direcțiile de atac asupra Ucrainei, divizată în 4 părți, și mișcări de trupe în direcția Transnistriei.

Imagini video înregistrate la Consiliul de Securitate al Belarus, întrunit marți, au fost publicate pe canalul de Telegram al președinției bieloruse și preluate de mai mulți corespondenți ai presei internaționale.

Alexander Lukașenko arată spre harta Ucrainei care pare să indice mișcările de trupe planificate, elemente de infrastructură vizate de bombardamente, întreaga țară fiind divizată în 4


Aceste 4 zone din Ucraina ar putea reprezenta zonele de comandament operațional ale armatei ruse.

În partea de stânga jos a hărții poate fi văzută o mișcare de trupe dinspre portul Odesa spre Transnistria și o potențială țintă la granița Republicii Moldova.

Îți mulțumim că citești cursdeguvernare.
Abonează-te la newsletter aici.

Belarus a foat acuzat că ajută cu trupe armata rusă care a invasdat Ucraina. Președintele Lukașenko a negat chiar marți aceste acuzații, afirmând că Rusia nici măcar nu a solicitat acest lucru.

Belarus găzduiește însă trupele ruse care au invadat Ucraina, iar de pe teritoriul său sunt lansate rachete balistice asupra Kiev.


Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pocket

citește și

lasă un comentariu

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

toate comentariile

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

articole categorie

Citește și:

Consumatorii români aveau, la nivelul anului 2021, o paritate a puterii de cumpărare de 55,5% din media europeană, procent identic cu cel din 2020, cel mai redus de...

Lucrăm momentan la conferința viitoare.

Îți trimitem cele mai noi evenimente pe e-mail pe măsură ce apar: