sâmbătă

15 iunie, 2024

7 februarie, 2013

Partidul Social-Democrat – București are debite de 719.444 lei la Regia Autonomă-Administrația Patrimoniului Protocolului de Stat (RA-APPS), potrivit unei situații privind datoriile chiriașilor RA-APPS, prezentate joi de Guvern.

Conform Guvernului, organizația de București a principalului partid de guvernământ a înregistrat datoria menționată pentru un imobil de 1.320 mp, pe care l-a închiriat de la RA-APPS cu 4.265 euro pe lună.

Al doilea partid de guvernământ, PNL, prin organizaţia Ilfov,are datorii de 258.099 lei pentru un imobil de 304 mp, închiriat pe 1.003 euro luna.


Un alt partid al uniunii de la guvernare, Partidul Conservator, figurează cu un debit de 210.352 lei pentru un imobil de 530 mp, închirat cu o chirie de 1.990 euro pe lună.

De asemenea, cel mai mare partid din Opoziție, PDL, prin organizaţia judeţeană Ilfov, figurează pe lista datornicilor la RA-APPS cu un debit de 74.953 lei. În acest caz este vorba despre un imobil de 506 mp cu o chirie de 1.962 euro pe lună.

Cele patru partide menționate sunt în litigiu cu RA-APPS cu angajamente de plată a sumelor respective.

Printre partidele cu datorii la RA-APPS se află și Partidul Iniţiativa Naţională, cu un debit de 156.342 lei pentru un spaţiu în suprafață de 165 mp, la care chiria lunară este de 609 euro, precum și Partidul Ecologist Român, cu un debit de 330.050 lei la un imobil de 483 mp, la care chiria este de 1.598 euro pe lună.


Aceste două partide se află în procedură de invitație la conciliere de datoriei.

Pe lista datornicilor la RA-APPS se află și sindicate, cea mai mare sumă de plată fiind datorată de confederația cartel Alfa – peste 1 milion de lei.

Spre deosebire de partide, față de sindicatele datornice RA-APPS a formulat acțiuni în instanță.

Articole recomandate:

citește și

lasă un comentariu

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

toate comentariile

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

articole categorie

Citește și:

Lucrăm momentan la conferința viitoare.

Îți trimitem cele mai noi evenimente pe e-mail pe măsură ce apar: