miercuri

6 iulie, 2022

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pocket

28 decembrie, 2011

Guvernul a decis prelungirea cu un an a licenţelor operatorilor de telefonie mobilă, ca măsură tranzitorie, până la organizarea licitaţiei pentru atribuirea noilor licenţe în anul 2012.

„Fiecare din cele două companii va plăti o taxă de 6,4 milioane de euro pentru 2012. Această măsură trebuia să fie adoptată de urgenţă, întrucât licenţele expirau pe 31 decembrie 2011”, a afirmat, purtătorul de cuvânt al Guvernului, Ioana Muntean.

Îți mulțumim că citești cursdeguvernare.
Abonează-te la newsletter aici.

Hotărârea adoptată astăzi de guvern aprobă taxa de licenţă propusă de Autoritatea Naţională pentru Administrare şi Reglementare în Comunicaţii (ANCOM), care va fi achitată către bugetul de stat de operatorii Orange şi Vodafone, pentru prelungirea cu un an a licenţelor de utilizare a frecvenţelor în benzile de 900 şi 1800MHz, folosite pentru servicii de omunicaţii mobile.


Valoarea taxei este proporţională cu suma plătită în 1996de fiecare dintre cei doi operatori, fiind calculată pe baza indexării valorilor istorice ale licenţelor.


Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pocket

citește și

lasă un comentariu

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

toate comentariile

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

articole categorie

Citește și:

Mult așteptatul pachet de măsuri fiscale, anunțat de coaliția de guvernare în urmă cu câteva luni a intrat oficial pe masa guvernului și a fost pus în transparență....

Lucrăm momentan la conferința viitoare.

Îți trimitem cele mai noi evenimente pe e-mail pe măsură ce apar: