marți

28 iunie, 2022

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pocket

22 august, 2013

Deputatul liberal Nini Săpunaru, fost șef al Direcției Generale a Vămilor, a declarat, joi, că va fi propus de PNL pentru funcția de ministru al Transporturilor.

„Am fost întrebat dacă aş accepta propunerea, din partea dânsului, pentru funcţia de ministru al Transporturilor. Am acceptat. Sunt onorat de propunere. Voi aştepta decizia partidului de duminică. Atâta vreme cât am fost anunţat, nu avea niciun rost să ţinem secret. Dânsul a declarat că are o propunere pe care o va face duminică. Atâta vreme cât deja s-a aruncat numele pe piaţă, l-am sunat şi m-a autorizat să anunţ acest lucru „, a spus Nini Săpunaru, la Realitatea TV.

„Sunt extrem de multe obiective, nu este un minister uşor, nu este un moment extrem de favorabil. Sunt convins că nu voi avea nici măcar o săptămână de aşteptare. Cred că, împreună cu ceilalţi colaboratori din minister, ştiu ce am de făcut în continuare la minister”, a mai afirmat el.


Nini Săpunaru este șeful organizației PNL de Vrancea, iar în perioada 1997-1999, a fost secretar de stat, șef al Direcției Generale a Vămilor. El este deputat PNL de Vrancea din anul 2000.

Îți mulțumim că citești cursdeguvernare.
Abonează-te la newsletter aici.

Nominalizarea lui Nini Săpunaru vine după ce Relu Fenechiu a demisionat din funcția de ministru al Transporturilor, iar Ovidiu Silaghi s-a retras din postura de ministru-propus.

PNL urmează să decidă, duminică, oficial, în Biroul politic, nominalizarea pentru funcția de ministru al Transporturilor, în condițiile în care luni va expira interimatul premierului Victor Ponta la conducerea Transporturilor.


Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pocket

citește și

lasă un comentariu

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

toate comentariile

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

articole categorie

Citește și:

Consumatorii români aveau, la nivelul anului 2021, o paritate a puterii de cumpărare de 55,5% din media europeană, procent identic cu cel din 2020, cel mai redus de...

Lucrăm momentan la conferința viitoare.

Îți trimitem cele mai noi evenimente pe e-mail pe măsură ce apar: