luni

17 ianuarie, 2022

Doi bărbați au fost reținuți pentru ultraj şi tulburarea ordinii publice la protestele de vineri

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pocket

12 august, 2018

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti au decis reţinerea a doi bărbaţi, în vârstă de 24, respectiv 30 de ani, aceştia fiind acuzaţi de ultraj şi tulburarea ordinii şi liniştii publice la mitingul de vineri seară, din Piaţa Victoriei.

Cei doi acuzați urmează să fie prezentaţi magistraţilor Tribunalului Bucureşti cu propunere de arestare preventivă, iar cercetările în cauză continuă, potrivit informațiilor de la Poliţia Capitalei citate de Mediafax.

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi poliţiştii de la Serviciul Omoruri au audiat, până în prezent, aproape 20 de persoane în legătură cu violenţele de la protestul de vineri, informează Poliţia Capitalei.


În paralel cu aceste activităţi au fost analizate înregistrarile realizate de mass media. Activităţile desfăşurate au ca scop stabilirea identităţii celor prezenţi în zona producerii agresiunii şi a faptelor lor, mai arată Poliţia Capitalei.

Îți mulțumim că citești cursdeguvernare.
Abonează-te la newsletter aici.

Zeci de mii de oameni au particpat sâmbătă, în Piaţa Victoriei, la un nou protest, iar mulţi au venit echipaţi cu măşti de protecţie în cazul în care forţele de ordine vor folosi din nou gazele lacrimogene din dotare.

Protestele s-au desfășurat, însă fără incidente, lipsind „grupurile de provocatori organizate” care au dat ocazia Jandarmeriei să intervină în forță și neselecitv pentru evacuarea Pieței Victoria.


Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pocket

citește și

lasă un comentariu

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

toate comentariile

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

articole categorie

Citește și:

 ”Nu știm ce și unde vom fi atunci: dar timp de 25 de ani, această publicație trimestrială (format A4, peste 200 de pagini într-o realizare premium) va...

rrr