sâmbătă

2 iulie, 2022

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pocket

23 decembrie, 2020

Copreşedintele USR PLUS Dacian Cioloş afirmă că, la fel ca o mare parte a societăţii civile, şi el are „o nemulţumire cu privire la prezenţa lui Sorin Câmpeanu în Guvern”.

„Şi eu, personal, am o nemulţumire cu privire la prezenţa lui Sorin Cîmpeanu în Guvern. Îl cunosc de multă vreme, dar felul în care a acţionat politic şi profesional în ultimii ani e departe de ceea ce cred că ar trebui să fie un parcurs politic decent şi o referinţă pentru educaţia din România”, a scris Cioloş, miercuri, pe pagina sa de Facebook.

El spune că, „din păcate”, a putut acţiona în structura guvernului doar proporţional cu voturile primite.

Îți mulțumim că citești cursdeguvernare.
Abonează-te la newsletter aici.

„Nu am avut control pentru desemnările de miniştri ale partenerilor, aşa cum nici partenerii nu au avut pe cele ale USR PLUS. (…) Suntem responsabili de ceea ce va decide guvernul din care facem parte şi ne vom asigura că programul de guvernare va fi aplicat. Şi nu vom accepta derapaje de la program, de la angajamentele luate împreună, mai ales în Educaţie, un domeniu-cheie de care depinde viitorul tuturor. Vom rămâne receptivi în continuare la toţi cei cu idei şi cu experienţe bune în domeniul educaţiei şi vom folosi toate pârghiile pe care le vom avea în guvern şi în Parlament pentru a le valorifica în deciziile la care vom fi parte”, precizează Dacian Cioloş.

Sorin Cîmpeanu a fost desemnat pentru preluarea portofoliului Educaţiei de către PNL.


Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pocket

citește și

lasă un comentariu

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

toate comentariile

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

articole categorie

Citește și:

Consumatorii români aveau, la nivelul anului 2021, o paritate a puterii de cumpărare de 55,5% din media europeană, procent identic cu cel din 2020, cel mai redus de...

Lucrăm momentan la conferința viitoare.

Îți trimitem cele mai noi evenimente pe e-mail pe măsură ce apar: